Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVIŠE TRI POBJEDE

Nevjerojatna tablica: U Nigeriji je gotovo nemoguće slaviti u gostima

Nigerija tablica
Printscreen rezultati.com
25.10.2013.
u 10:21

Jedino je Kwara United tri puta slavila na strani, ali i ispala iz lige dok su prvaci Kano Pillarsi samo dva puta pobijedili na gostujućim terenima. Naslov su osvojili uz čak 15 poraza.

Nogometnim momčadima uvijek je teže slaviti u gostima, no ono što se dogodilo u nigerijskoj prvoj ligi graniči s nemogućim i baca sumnju na regularnost prvenstva.

Naime, nakon svih 38 odigranih kola ni jedna momčad nije upisala više od tri pobjede na gostovanjima! Većina momčadi uopće nije slavila u gostima ili je upisala jednu pobjedu.

Jedino je Kwara United tri puta slavila na strani, ali i ispala iz lige dok su prvaci Kano Pillarsi samo dva puta pobijedili na gostujućim terenima. Naslov su osvojili uz čak 15 poraza.

Osim toga, ni jedna momčad nije zabila više od 12 golova u 38 utakmica na strani. Pogledajte gostujuće utakmice na tablici i procijenite je li tu bili sumnjivih radnji ili je nigerijska liga najizjednačenija na svijetu.

>> Nevjerojatno! Suci u Bundesligi priznali nepostojeći gol!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije