Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN RAKITIĆ
Povratak na članak

Neuer mi je javio: Elf ide do kraja!

Njemački stroj: Znao sam da su jaki, ali oni doslovno gaze suparnike. Žal za JAR-om: Jako sam tužan dok gledam SP, mogli smo tamo igrati važnu ulogu

Komentari 4

PE
PersonaNonGrata
17:59 06.07.2010.

Robert Koren? Pa da, sad sam se sjetio...pa to je onaj koji igra za West Bromwich Albion iz Football League-a (to je druga liga u Engleskoj)... Fenomenalan igrac...za drugu ligu :)

VL
EU
EUPatriot
11:33 06.07.2010.

Rakitić: Neuer mi je javio da Elf ide do krajaž a Robert Koren mi je javio da u JAR-u nije primjetio kockastih zastava i navijača!

VL
OB
-obrisani-
07:26 07.07.2010.

Rakitić: Neuer mi je javio da Elf ide do kraja a ja sam mu uzvratio da i ja i moji zapadno balkanski dečki idemo do kraja Straduna, sjedimo za krajem stola i igramu briškulu do kraja..

VL
PE
PersonaNonGrata
12:25 07.07.2010.

Robert Koren i ostali idu do kraja prvenstva jodlera u Sloveniji...Dobre su sanse da osvoje prvo mjesto...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.