Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE TU LUD?

Nestvarno! Ronaldo to bacio kao komad smeća, a oni kupili za pola milijuna kuna

Reuters
02.04.2021.
u 16:35

Za ovo uistinu vrijedi ona narodna da je nečije smeće drugome blago.

Kapetanska traka portugalske nogometne zvijezde Cristiana Ronalda, koju je igrač bijesno bacio na pod na utakmici Srbije i Portugala (2:2) prodana je na dobrotvornoj aukciji za 64.000 eura (oko pola milijuna kuna), objavila je srpska agencija Tanjug.

Ronaldo je u sudačkoj nadoknadi dvoboja skinuo kapetansku traku i u bijesu je bacio na zemlju nakon što je dobio žuti karton zbog prigovora sucu, koji nije priznao njegov gol.

Odbačenu kapetansku vrpcu pokupio je dežurni vatrogasac na stadionu Đorđe Vukićević, i zatim je ponudio humanitarnoj organizaciji da pomogne u liječenju teško bolesnog šestogodišnjeg dječaka Gavrila Đurđevića iz Kragujevca, tvrdi Tanjug.

Foto: Reuters

Vrpcu je na aukciji kupila tvrtka Mozzart Bet

Na društvenim mrežama također se pozivao i Cristiano Ronaldo da kupi vlastitu kapetansku traku i tako pomogne bolesnom dječaku. Međutim, prema izvještajima srbijanskih medija, Ronaldo nije odgovorio na ovaj poziv.

Komentara 6

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
19:24 02.04.2021.

Kakve dzipove voze vatrogasci u BGD.. Svaka čast..

Avatar Dalmatinka_
Dalmatinka_
17:38 02.04.2021.

prije neki dan sam sanjala Ronalda...bio je mrak i oboje smo bili polugoli...nažalost, probudila sam se prije nego što je on krenuo u akciju...šteta

IV
ivanjoksimovic
16:52 02.04.2021.

Vi ocigledno ne razumete sta znaci humanost, kada vec komentarisete to kao ludo i glupo. Kupila je kompanija koja je poznata po humanitarnim izdavanjima, a drugo, posto im je osnovna delatnost sportsko kladjenje, njima ovo dodje kao reklama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije