Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGASILI SE REFLEKTORI

Nestvarne scene u Srbiji! Grom udario u dvoranu i prekinuo derbi Partizana i Zvezde

17.06.2019.
u 20:10

Prekid je trajao skoro pola sata, a suci su ipak dopustili nastavak utakmice nakon što su provjerili sigurnosne uvjete u dvorani

Zaista nevjerojatne scene stižu iz Srbije s vječitog derbija Partizana i Crvene zvezde u košarkaškom finalu. Igrala se posljednja četvrtina četvrte utakmice, Partizan je vodio 56:55, a Zvezda je tražila pobjedu za osvajanje naslova. 

Nakon kraćeg prekida zbog divljanja navijača Partizana dogodilo se nešto rijetko viđeno na košarkaškim terenima - grom je udario u dvoranu zbog čega su se izgasila trećina reflektora, a kroz krov dvorane krenula je padati kiša po terenu i publici.

Prekid je trajao skoro pola sata, a suci su ipak dopustili nastavak utakmice nakon što su provjerili sigurnosne uvjete u dvorani. 

>>> Pogledajte navijanje na utakmici HKK Široki 

Komentara 9

KA
kajinx
02:45 18.06.2019.

"Ko ono reko' "Grom vas ubio"?

PR
protin
05:02 18.06.2019.

Nebitno za HR

Avatar Blond Beast
Blond Beast
21:21 17.06.2019.

a da nema Večernjeg ostali bi uskraćeni za ovaj info

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije