Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI LIVERPOOLA

Nervozni Zidane se obrušio na novinare: 'Bez razloga nam ne vjerujete'

REAL MADRID v ATALANTA BC. UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2020/2021. ROUND OF 16. 2nd LEG MATCH.
nordphoto GmbH/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
05.04.2021.
u 18:52

- Mislim da smo podcijenjeni.

Zinedine Zidane osvojio je s madridskim Realom kao trener tri Lige prvaka, ali svejedno ne dobiva željeno povjerenje od strane španjolskih medija, kao i nogometne publike.

- Mislim da smo podcijenjeni i da nam se bez razloga ne vjeruje. Ne razumijem... Ova momčad nikad ne odustaje - izjavio je pred španjolskim novinarima vidno nervozni Zidane.

Svjestan je da ga u Ligi prvaka čeka opasni protivnik, na čijem je čelu iskusni Jürgen Klopp. Uostalom, ovo je repriza finala otprije tri godine.

- Riječ je o fantastičnom treneru i fantastičnoj momčadi, ali ponovit ću, bez razloga nam se ne vjeruje - ustvrdio je proslavljeni Francuz.

Kraljevski klub prvi susret četvrtfinala Lige prvaka igra u Madridu sutra (6. travnja, 21:00).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije