Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 201
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI CICO
Povratak na članak

Nepravda iz Saveza Juge nije ga brinula, a na ponudu Zvezde je odmahnuo rukom

Cico je svojem protivniku “prodavao” sombrera, driblinge kakvi su se rijetko viđali. Išlo mu je sve što je zamislio. Kao 1975. u utakmici protiv Zvezde kad ga je čuvao Mihalj Keri, a Cico je izveo tzv. oksford

Komentari 4

DU
Deleted user
12:46 02.03.2021.

Cico, hvala jos jednom za radost koju su nam donosio svojim potezima kojima si doprinosio pobjedama naseg Dinama i nase reprezentacije. Kako igracki tako i trenerski. Ali isto tako si mi ukazao kako starim, vracaju mi se slike iz Domagoja tebe i kartaskog drustva u cosku, na zidu slike tvoje genracije kako podizu pehar... lijepa vremena. A sad, nema vise ni "domagoja", nema ni gazde Lovre, ni nas amatera koji bi igrali iz rekreacije tu pored, nema ni Misa koji je stalno tu ispred ganjao talentirane klince, a nema ni tebe vise. Nema vise romantike sad je na toj lokaciji sve drugacije, nema dusu, samo lova, transferi, manageri, i pub koji je u skladu sa tim trendom, hladan, bez duse... Pozdrav i laka ti hrvatska Zemlja.

VL
Avatar CUBE
CUBE
21:41 02.03.2021.

Gurali su Pižona Petrovića i slične al većina ljudi se slaže da je te 82 e trebalo samo na par mjesta pojačat dinamo i da odu na svjetsko prvenstvo predstavljati Jugoslaviju no tada se išlo po nacionalnom ključu pa susu se brzo vraćali doma. Da se prisjetimo, te 82 godine dinamo je jakim presingom sve utakmice rješavao u prvih 20 minuta najviše pola sata a Olimpiju i slični su bili malo jači trening (ovo zadnje za Hrvatskog Idola i Vođu )

VL
Avatar barba_barba
barba_barba
16:15 02.03.2021.

cijenjen diljem Lijepe Nase. Pocivao u miru.

VL
BE
Berlioz
14:30 03.03.2021.

Mali ispravak, lutka s njegovim likom se počela proizvoditi nekoliko godina prije osvajanja naslova 1982 godine. Znam jer sam bio dijete kada sam je dobio a na osvajanju naslova sam već išao u srednju školu. Uvjeren sam da se počela proizvoditi čak prije 1977 godine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.