Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pad broja gledatelja
Povratak na članak

Neodigrani derbi obilježio sezonu, ali i sjajni Krama, Zagreb...

Dinamo nakon 
20 godina završio polusezonu bez poraza

Komentari 6

JT
jtpm
20:15 17.12.2014.

Dinamo je 17 bodova ispred Hajduka a tek je kraj polusezone. Cime to Brbic opravdava 32,000 kuna place. Zaista sramotno.

VL
VK
vječni krojf
10:58 18.12.2014.

Pad gledanosti treba zahvaliti Hajduku i Medijima koji su tome doprinjeli.I sada Junaci pise da je Suker prodavao slavu po Tajlandu.Zar taj novinar nezna da HNS ima i izvrsnog predsjednika i ako je Suker imao zakazano putovanje u Tajland i da se u vrijeme kad je gospoda iz Hajduka isplanirala ispad vec nalazio u toj zemlji i nitko nije ocekivao da ce sve otkazati i pojuriti u Split da utjesi tu nesportsku druzinu.Hajduk i Mediji su grobari naseg nogometa,to sam vec prije par godina govorio,i ostajem pri tome.

VL
CI
ciba12345
21:24 17.12.2014.

A nebi novinarčić napisao da ima manje gledatelja i zbog stručnih novinara. Naprimjer:U manje-više svim napisima govori se kako je hajduk uspješan,kako s obzirom na sve odlično stoji,kako je treče mjesto uspjeh izd. A s druge strane dinamo ništ nevalja-nee piše se da nema poraza u prvenstvu ,da je ove godine u europi osvojio šest bodova ,da je u kvalifikacijama izgubio samo jednu utakmicu itd. Hajdukovo sramotno neigranje derbija se opravdava...pa njih čak i ministar prima na razgovor. Garantiram vam da je to učinio neko drugi bio bi drastično kažnjen. Kad njihovi huligani razbijaju stadione i prekidaju utakmice to se naziva dekor.Mogao bi nabrajat do jutra. A s druge strane pozitivan članak o dinamu nemogu nigdje pronač. Uz ostale razloge(mamić) i ovo su veliki razlozi .

VL
DI
dinamojavolim1
12:06 18.12.2014.

moram priznati da me ugodno iznenadio kraj ovog clanka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.