Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUTRO NAKON
Povratak na članak

Nevjerojatan sukob oko Dinama: Egipćanin ga vrijeđao, pa dobio žestok odgovor Irca!

nakon što je Egipćanin shvatio kako njegovi komentari nisu najbolje 'sjeli' dinamovcima, ispričao se. Ispričavam se prijatelji, šalio sam se, podržavam Hrvatsku jer ima odlične igrače, nadao sam se da ćete osvojiti Svjetsko prvenstvo. Želim vam puno uspjeha iz Egipta - poručio je

Komentari 4

ZO
zovar1
12:44 12.12.2019.

ove sezone vidjeli smo dva lica dinama. jedan dinamo pun samopouzdanja , hrabar, organiziran , sastav koji je u svakom trenutku znao što treba igrati i to je bilo tako do 90 -te minute protiv šaktara.i onda je netko spustio roletne, dinamo je ponovo bezidejan ,uplašen, ne organiziran i u napadu i u odbrani, naime i protiv atalante i protiv citija su dobro prošli, to je bio ponovo onaj stari dinamo -vreća za napucavanje.ali svako zlo za nešto dobro treba skupiti glave vidjeti gdje se pogriješilo, napraviti novi plan , vidjeti s kojim igračima se ubuduće može raspolagati , napuniti rezervoar samopouzdanja i ponovo krenuti u europu. nisam navijač dinama ali mu želim puno uspjeha. ovu ćemo sezonu pamtiti sa pomiješanim osjećajima malo šećera i malo pelina.

VL
DH
dalibor.hren
11:15 12.12.2019.

Tek sad vidimo koliko su bile skupe dvije minute protiv Šahtara!!!

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
09:58 12.12.2019.

Egipcanin iz kalesije , kao i na vecernjaku brdo komsijskih laznih profila pljuje po Hrvatskoj

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
10:06 12.12.2019.

Ahaahhaahaahaaa najveća dobit dinama ove sezone je što je svojim rezultatima natjerao glavonje što gradske što klubske da prionu planiranju izgradnje stadiona

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.