Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od suradnje

Neočekivan zaokret! Dinamo odustao od filijale, gdje će s ogromnim brojem igrača?!

Susret Dinama i  Inter Zaprešića u 2. HNL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
09.06.2022.
u 15:49

Odlukom HNS-a druge momčadi naših prvoligaša ne mogu više igrati u drugoj ligi, a plavi su u toj B momčadi imali ogroman broj igrača. Sad treba vidjeti što će i kako s njima pred novu sezonu.

Sve je vodilo k tome da će zaprešićki Inter biti filijala Dinama, da će plavi u zaprešićki klub poslati Damira Krznara kao trenera te da će on sa sobom povesti i desetak igrača plavih. Sve je bilo vrlo blizu dogovora, Inter je čak otpustio Borimira Perkovića koji je jako dobro vodio Inter u prošloj drugoligaškoj sezoni. Pregovaralo se još o uvjetima te suradnje, ali sve je bilo jako blizu realizacije.

No, u Dinamu su očito odučili odustati od toga posla. Ne vjerujemo da ih je na to natjeralo nezadovoljstvo pojedinih navijača Intera koji nisu željeli da njihov klub postane nečija podružnica, zacijelo je negdje drugdje zapelo. Sad će biti nezgodno i Interu koji je ionako teško financijski preživljavao, a suradnjom s Dinamom dobio bi dobar igrački kadar koji bi plaćao Dinamo, kao i trenera koji je i počeo raditi u Interu.

Ali, i u Dinamu moraju vidjeti što će i kako će dalje. Odlukom HNS-a druge momčadi naših prvoligaša ne mogu više igrati u drugoj ligi, a plavi su u toj B momčadi imali ogroman broj igrača. Sad treba vidjeti što će i kako s njima pred novu sezonu.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Nlnja
Nlnja
11:08 10.06.2022.

Ne brinite vi za Dinamo, i dogodine ćete nam gledati u leđa...

DM
drazen.muhvic
21:41 09.06.2022.

Ima još takvih slabijih klubova čak i u prvoj ligi u koje bi mogli slati igrače na posudbu. Hajduk npr.?!

BI
billynik
16:24 09.06.2022.

S Krznarom će se usrećiti, rezultati neće izostati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije