Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaigrao uz Kovačića

Neobična pogreška! Brozović je u debiju za Inter slučajno ušao umjesto Vidića!

Marcelo Brozović
inter.it
01.02.2015.
u 18:47

- Zamjena Vidića? Da, dogodila se pogreška, htjeli smo izvaditi Donkora, ali izašao je Vidić. Iako nije to puno promijenilo jer smo svejedno zamijenili defenzivca

Marcelo Brozović današnji će datum pamtiti po debiju za milanski Inter, iako mu on neće ostati u najljepšem sjećanju zbog poraza od Sassuola (1:3).

Hrvatski reprezentativac dobio je posljednjih 20 minuta, ali u sjećanju bi mu mogla ostati još jedna zanimljivost. Naime, u igru je ušao umjesto Nemanje Vidića, iako to uopće nije trebalo biti tako. Mancini je zapravo htio izvaditi Isaaca Donkora, ali je zabunom prijavljen Vidić. Kada su shvatili pogrešku pokušali su je ispraviti, ali već je bilo kasno.

- Zamjena Vidića? Da, dogodila se pogreška, htjeli smo izvaditi Donkora, ali izašao je Vidić. Iako nije to puno promijenilo jer smo svejedno zamijenili defenzivca, rekao je nakon utakmice Mancini.

Dodajmo kako je Donkor u sudačkoj nadoknadi skrivio jedanaesterac i dobio crveni karton.

>>Vrsaljko i Sassuolo potopili Inter i pokvarili Brozovićev debi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije