Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICA SA ŠVEDSKOM
Povratak na članak

Gračan vratio Alena Halilovića u reprezentaciju

- Što se tiče utakmice sa Švedskom, sve je jasno. Nama u zadnjem kolu igra pobjeda za prvo mjesto, nema kalkulacija, isto je i Šveđanima. Švedska je pokazala svoju snagu kroz kvalifikacije, nisu izgubili niti jednu utakmicu, možda je tu i zakon brojeva na našoj strani - kazao je hrvatski izbornik Nenad Gračan

Komentari 5

SI
simekapulica
14:35 20.09.2016.

taj mali je ljakse, ali ovakvo zlonamjerno pisanje, ovakav naslov? koji jad, samo da se ruši atmosfera i da se kuhaju problemi tamo di ih nema. više se ni ne potpišu prezimenom, sad je autor večernji list, čitaj beograd, rodić!

VL
DR
Drugokorisničkoime
18:15 20.09.2016.

Hoćemo samo pobjedu. .. sve ostalo znači ostavka Gračana i njegovog stožera.

VL
TW
TWITOIST
17:30 20.09.2016.

Ne znam ko je gori od njih dvojice.

VL
RI
rikavac
18:24 20.09.2016.

Uzmite Mandzukica iz A vrste a dajte Pericu A vrsti to je naj bolja kombinacija. Od gotovine mi se vadimo na Europskim prvacima gdje cemo u zelji izgorjet.

VL
GV
golub Vaso
14:38 20.09.2016.

Alilović je umislio da je Messi, treba mu dati šup kartu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.