Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NENAD GRAČAN:

Ante Ćorić nam je važan, ovdje se njegovi problemi iz Dinama ne vide

Ante Ćorić
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/7
10.11.2015.
u 17:04

'Meni je najvažnije da je na treninzima nasmiješen i dobre volje.'

Hrvatsku reprezentaciju do 21 godine danas u 17 sati u Šibeniku očekuje dvoboj kvalifikacija za Euro protiv San Marina. Izbornik Gračan ima snažnu momčad u kojoj su i Mario Pašalić, Marko Pjaca, Alen Halilović...

U reprezentaciji je i Ante Ćorić, iza kojega je nedavna “afera” u Dinamu.

– Ćorić je izuzetno važan član naše reprezentacije. Meni je najvažnije da je na treninzima nasmiješen i dobre volje. Njegovi se problemi ovdje ne osjete, Ante je potpuno fokusiran na utakmicu – rekao je za Goal.com Nenad Gračan.

>> Ante Ćorić trenirao s mladom reprezentacijom u Šibeniku

Komentara 2

ST
strsljen2013
18:30 10.11.2015.

Tko sada laže? Mamić kaže da je loše volje, namrgođen, neće raditi, bezvoljan..... i zato ga nije uvrstio za igranje.

OB
ObrenM
20:31 10.11.2015.

Zasto se o balavoj zvijezdi Coricu nije mogao dati komentar-vise dana.Balavcu dati mediskog prostora vise nego najrenomiranijim akademicima.Takodjer mu dopustiti pljuvanje po odraslim ljudima,a njima sa zadrskm dati prigodu da nesto kazu usvoju"obranu".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije