Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPRAVIO INCIDENT

Nenad Bjelica doznao kaznu nakon što je udario zvijezdu Bayerna

1.FC Union Berlin - New Coach Nenad Bjelica Press Conference
Foto: Annegret Hilse/REUTERS
1/4
25.01.2024.
u 16:33

Bjelica je dobio tri utakmice kazne i mora isplatiti kaznu od 25 tisuća eura.

Ponajbolji hrvatski trener Nenad Bjelica obilježio je zaostalu bundesligašku utakmicu Bayern - Union Berlin (1:0) divljanjem u 74. minuti kada se sukobio s njemačkom zvijezdom. Bayernov as Leroy Sane želio je uzeti loptu kako bi izveo aut i tom prilikom je izbio Bjelici iz ruke. Hrvatski trener je zbog toga poludio i gurnuo ga je te udario u lice i to dva puta, zbog čega je isključen.

Bjelica je dobio tri utakmice kazne i mora isplatiti kaznu od 25 tisuća eura.

VEZANI ČLANCI:

"Momčad 1. FC Union Berlin u sljedeće tri utakmice Bundeslige morat će bez glavnog trenera Nenada Bjelice. Sportski sud Njemačkog nogometnog saveza izrekao je Bjelici zabranu igranja sljedeće tri bundesligaške utakmice njegovog kluba i kaznu od 25.000 eura zbog nesportskog ponašanja",  objavio je Union Berlin i dodao:

"U 74. minuti utakmice Bundeslige između 1. FC Union Berlin i FC Bayern München 24. siječnja 2024. nesportski se ponio prema igraču Münchena Leroyu Sanéu te ga je, između ostalog, uhvatio za lice, na što je sudac Frank Willenborg pokazao njemu crveni karton. Nenad Bjelica i FC Union Berlin suglasili su se s presudom, što znači da je pravomoćna."

 

 

Komentara 15

KU
Kujttim
16:52 25.01.2024.

Nekada mi se Bjelica sviđao kao trener. No, njegov pad je počeo onog trenutka kada je Dinamo protiv Šahtara imao 3- 1 u 89.-oj minuti, onda su dobili na brzinu 2 gola. Dinamo je jednom nogom bio među 16 najboljihjih klubova Lige prvaka, ali su izgubili utakmicu. Poslije je otišao iz Dinama, Osijek je ostavio u rasulu, Trabzonsport ga seje brzo riješio, sada ovaj incident i na korak je od otkaza u Union Berlinu. Mislio sam, 2019., da je Bjelica kandidat za nasljednika Dalića. Mislim, uvijek će on imati dobre ugovore, ali raspao mu se onaj stručni tim koji je imao u Dinamo i mislim da takve ljude oko sebe neće nikada više imati - što znači, da neće biti ni vaaaaau rezultata i igre.

ZP
Zabranjen pristup
21:55 25.01.2024.

Jel sud rekao zasto nije bilo 11erca za union??? Njemci se digli i traze zestoku kaznu a isti taj Sane nakautirao igraca u prijateljskoj utakmici protiv austrije i isto dobio tri tekme samo

KP
Karlovacko pivo
18:26 25.01.2024.

Sud Bjelici zabranio tri utakmice igranja svašta pa čovjek je trener

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije