Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liana Dance
Povratak na članak

Nemam hrvatsko prezime jer pradjed nije oženio prabaku

Mlada sidrašica Liana Rose Tuahine Dance (rođena 18. travnja 1998.) ove jeseni nastupa za Mladost i jedna je od najzaslužnijih što su žabice odlično krenule u sezonu, osvojile su Kup u Splitu (osmi u povijesti kluba) i dokazale da im nema ravnih u Hrvatskoj

Komentari 1

ČE
četverac
21:35 11.12.2019.

Eto, Hrvati se i vraćaju u domovinu. Jest da mala nije čista Hrvatica, ali malo miješane krvi će nam dobro doći. Važno je srce. A kod ove male ono očito kuca za Lijepu Našu. Dobro došla i odvedi naše vaterpolistice na OI!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.