Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO BABIĆ:

Željko Babić: Nema sukoba s Perom Metličićem, ali imamo mi drugih poteškoća...

Babić
Foto: Reuters
20.01.2017.
u 09:00

– Bez komentara sam. Pero se samo nešto zamislio kako se obično zna zamisliti i zato nije reagirao. I tome više nemam što dodati – rekao je izbornik

Željko Babić samo se slatko nasmijao na pitanje jesu li on i Petar Metličić u kakvom sukobu. Naime, na snimci poslije utakmice s Čileom lijepo se vidjelo da mu Metličić nije pružio ruku iako je Babić stajao pokraj njega tridesetak sekundi.

– Bez komentara sam. Pero se samo nešto zamislio kako se obično zna zamisliti i zato nije reagirao. I tome više nemam što dodati – rekao je izbornik te potom nastavio:

– Imamo mi drugih problema, a to je Domagoj Duvnjak. Nisam siguran da će moći danas igrati. Duvnjak već dva mjeseca ima problema s koljenom. U njemačkoj ligi igra pod injekcijom. U prve dvije utakmice koljeno mu se iziritiralo pa mora mirovati. Procijenit ću hoću li riskirati ili ga čuvati za sljedeće četiri utakmice. Da, dobro ste čuli, nakon skupine računam da ćemo još igrati u osmini finala, četvrtfinalu te u dvije završne utakmice. Isti problem s koljenom imali su Kopljar i Slišković na Igrama u Riju i zato su tada slabije igrali – rekao je Babić.

Hrvatska od Njemačke na velikim natjecanjima nije izgubila od Europskog prvenstva u Švedskoj 2002. Posljednji put smo s Nijemcima igrali u Dohi 2015., bilo je 28:23 za nas.

– Njemačka je u usponu. Njihovu brzu igru pokušat ćemo usporiti obranom 5-1. Neće li Duvnjak moći igrati prednjega, igrat će Cindrić ili Jotić – zaključio je Babić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije