Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamić prelomio

Nema smjene: Jurčić ostaje Dinamov trener!

Kruno Jurčić, Zdravko Mamić
Marko Prpić
11.05.2010.
u 21:48

Nitko od Krune bolje ne poznaje mogućnosti Dinamovih igrača, a još uvijek je najjeftiniji trener kojeg Mamić može dobiti.

U utorak ujutro, poslije druženja Dinamovih igrača i stožera s djecom na Gornjem Prekrižju, pokušali razgovarati s trenerom Krunom Jurčićem. Željeli smo čuti što šef struke plavih misli o svome smjenjivanju, o čemu se nagađalo proteklih dana, no Kruno je odbio bilo kakav razgovor o tome.

– Nema smisla u ovom trenutku razgovarati tko je Dinamov trener – kazao je Jurčić ne želeći si kvariti užitak druženja s djecom.

Nikola nije blizu

– Pa on je Dinamov trener! Zašto uopće potežete to pitanje? – čudio se Dinamov glasnogovornik Ado Kožul, kao da zna nešto što će novinari doznati tek u ponedjeljak, nakon sastanka Izvršnoga odbora.

A tada bi, prema pouzdanim izvorima, Mamić trebao stati u Kruninu zaštitu i sačuvati ga na klupi! To je svojevrsni dopredsjednikov salto mortale, jer svih ovih dana nagađalo se kako je već sve dogovorio s Nikolom Jurčevićem. No, isti izvor nam je to opovrgnuo:

– Jurčević, za sada, nije blizu povratka u Maksimir.

Mamić bi tako ostao pri onome što je izjavio i pri Šimićevu predstavljanju, da Jurčić i dalje uživa njegovo povjerenje. Čudno, jer zna se da je zbog Dinamove igre puno puta bježao sa stadiona, posljednji put prošli vikend u Šibeniku. No, koliko god mu se zbog Jurčića kosa prorijedila, dopredsjednik u ovom trenutku ne vidi trenera koji bolje od Krune poznaje mogućnosti Dinamovih igrača, a ni čovjeka koji bi u taj posao ulagao više strasti i energije od sadašnjega šefa. Nije nebitno ni to što Jurčić košta samo 15.000 eura mjesečno, na što ne bi pristao niti jedan od kandidata koje se spominje kao njegove nasljednike.

Moguć i preokret

Ne bude li novoga preokreta, što kod Mamića nije nemoguće, Izvršni odbor bi u ponedjeljak trebao izglasati povjerenje Kruni Jurčiću.

Komentara 11

RE
reprezentativac
08:12 12.05.2010.

Ključni dio je ....\"a još uvijek je najjeftiniji trener kojeg Mamić može dobiti.\". Da je kriterij igra, već bi odavno bio bivši. Ne mogu dobiti nikoga iz vrha, Hajduk, Šibenik, Cibalia KATASTROFA

DE
deputo
10:00 12.05.2010.

Ma nije on loš trener njegov je problem Mamić on odlučuje tko će gdje igrati i kako.Treba čovjeka pustit da sam odlučuje i o igračima i o igri.Pa dosad Mamiću je uvijek bio kriv trener i igrači,problem je on što neda trenerima disat

KI
kits
22:36 11.05.2010.

Ma opet Mamićeve muljaže, dobit će Kruno otkaz, al nakon prvenstva. Najkasnije na ljetnim pripremama kad ćemo izgubit od nekog austrijskog/japanskog/albanskog niželigaša...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije