Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nema odmora! Poslije izazova u Europi, Rijeka i Dinamo okreću se derbiju

Rijeka: HNK Rijeka i AZ Alkmaar u 6. kolu UEFA Europske lige
Luka Stanzl/PIXSELL
13.12.2020.
u 08:10

Prvi susret, zakazan za rujan, odgođen je pa su ovosezonski hrvatski predstavnici u Europi morali čekati prosinac za prvi derbi ove sezone, za koji Germania Sport kladionica ima odlične tečajeve i specijalne igre.

Hrvatski predstavnici u Europi ove sezone, Dinamo i Rijeka, zaključili su u četvrtak svoj put u Europa ligi u dobrom raspoloženju, Modri pobjedom protiv CSKA 3:1, a Rijeka se sa senzacionalnih 2:1 protiv AZ-a oprostila od natjecanja za ovu sezonu. Ali, odmora nema, već ovu nedjelju u 17:05 Rijeka i Dinamo susrest će se na Rujevici u 15. kolu Prve HNL, a Germania Sport kladionica pripremila je sjajne tečajeve i specijalne igre.

Domaća pobjeda je na tečaju 3.50, neriješen ishod možete pronaći na tečaju 3.45, a Dinamova pobjeda u gostima je na tečaju 2.10.

Bit će im ovo prvi susret ove sezone jer je onaj prvi, zakazan za rujan u Zagrebu, odgođen. U zadnjem okršaju na Rujevici, krajem prošle sezone, Rijeka je slavila 2:0, a ako mislite da će se to ponoviti, Germania Sport nudi odličan tečaj na pobjedu Rijeke bez primljenog gola – čak 6.50. Mislite li da će Modri slaviti netaknute mreže, taj ćete tip pronaći na tečaju 3.60.

Ove sezone se još nisu susreli pa još treba vidjeti kako će se ova momčad Simona Rožmana suprotstaviti Zoranu Mamiću i društvu, ali ako vjerujete da će se ponoviti slična utakmica kao prošle sezone, u Germaniji se možete okladiti na zbroj golova 0-2 i pronaći ćete ga na tečaju 1.85. Vjerujete li pak u drugačiji ishod, možete probati s tri i više golova, na što je tečaj također 1.85.

Sve to možete spojiti u kombinacijama Germania Sport kladionice i uvećati tečaj. Ako ste uvjereni u rezultatsku reprizu prošlog okršaja, odaberite kombinaciju 1 i 0-2 te ju pronađite na tečaju 2.75, a ako više vjerujete Dinamu i smatrate da će ovaj put golmani češće po loptu u mrežu, možete se okladiti na X2 i 2+ po tečaju 1.62.

Dinamov trener Zoran Mamić neće moći računati na Lovru Majera, ali vraća se Bruno Petković koji je propustio susret protiv CSKA zbog kartona. Uspije li zabiti, a Dinamo dobije, pronaći ćete tu okladu na tečaju 6.00 u Germaniji, a ako ste skloniji Rijeci i mislite da će Franko Andrijašević zabiti, tečaj na to je 3.50.

Uz sve navedeno u klasičnoj ponudi Germania Sport kladionice i u „specijalima“ pronađite najbolju razrađenu ponudu u Hrvatskoj za ovu utakmicu i najboljim tečajevima, a sve to pronađite na linkovima:

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije