Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGORČENI NAVIJAČI:

'Nema Hajduka - nema TV pretplate!'

Torcida
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
14.07.2014.
u 22:30

Poruka je jasna, a vidjet ćemo hoće li je na Prisavlju itko shvatiti ozbiljno.

Navijači Hajduka gnjevni su na Hrvatsku radioteleviziju jer je odlučila dati prednost Rijeci i u četvrtak 17. srpnja ne prenositi utakmicu između Dundalka i Hajduka (20:45).

U izravnom će prijenosu tako biti Rijeka i Ferencvaroš (20:30), realno daleko najzvučniji par od sva tri koja se tiču hrvatskih predstavnika. Naime, još igraju Split i Hapoel Beer Sheva (20:30).

No navijači Hajduka, kojih je prema procjenama oko dva milijuna u Hrvatskoj i široj okolici, uvjereni su da se moglo naći neko rješenje da je postojala volja, pa zbog toga negoduju i šalju gnjevne poruke na adresu HRT-a. Naravno, najžešći su na Facebooku pa osim što su "preplavili" profil javne televizijske kuće, odlučili su otvoriti svoju stranicu pod nazivom "Nema Hajduka - nema pretplate HRT-u".

Poruka je jasna, a vidjet ćemo hoće li je na Prisavlju itko shvatiti ozbiljno i unatoč već pomalo smiješnim pričama o mjerama štednje izaći napokon u susret svojim gledateljima.

>> Hajduk i Rijeka doznali protivnike u drugom pretkolu Europske lige

Komentara 20

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
22:50 14.07.2014.

Razumijem bijes navijača Hajduka, ali oni nisu sami u tom gnjevu. Ta HRT je postala privatna stanica za pranje novca, milijarde kuna se obrće godišnje kroz pretplatu, a sadržaj nikakav, mislim da je vrijeme da se svi zajedno udružimo i ugasimo glavni izvor prihoda toj nesposobnoj televizijskoj kući. Navijači hajduka su s pravom ljuti, ali mi ne možemo gledati ni domaće prvenstvo, nijedan klub, ja volim gledati i rijeku i istru i osijek ali ne možeš jer privatna njemačka tv kuća ima pravo prijenosa nacionalne lige, bilo bi neozbiljno kada bih spomenuo da volim pogledati koju utakmicu engleske lige, talijanske, španjolske, a kada bi spomenuo ligu prvaka rekli bi mi da sam lud. Ništa nije vječno pa tako ni Rado sa svojom ekipom koja vlada već dugi niz godina, sve njihove žene i djeca imaju kuće, stanove, jahte i limuzine, a mi živimo kao građani drugog reda koji kad dođu navečer s posla koji rade besplatno jer ne plaćaju radnike, ne može ni utakmicu pogledati. Svakoj bandi dođe kraj

MA
mastermind
03:34 15.07.2014.

Hrt ima 4 kanala od kojih na barem 2 nikad nema ništa. Štednja nije izgovor jer bacaju novac na sve i svašta.

VE
vetlanda22
07:46 15.07.2014.

Slažem se sa navijačima Hajduka, ja sam Dinamovac, ali Hajduk je institucija koju treba cijeniti. U Zagrebu niti jedna sezona ne može početi normalno: te Šoić, te Tuđman,te Canjuga,te Croatia,te Mamić,te Hrgović,te izbacivanja iz Europe,te neredi na prijateljskim utakmicama,te nepravdee u Yugo ligi,ali uporno nema skandiranja igračima,pjesama podrške sa pozitivnim predznakom,a poslije Mamića će za tri mjeseca iz laboratorija izaći nova destrukcija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije