Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČ LEGENDE

Nekadašnji vratar Dinama Butina: Kelava će biti veliki

\'15.09.2011., Zagreb - Na igralistu NK Botinca odigrana je utakmica izmedju veterana NK Botinec i legendi zagrebackog Dinama. Zlatko Cico Kranjcar dijelio je autograme prije utakmice. Photo: Davor Pu
Davor Puklavec/PIXSELL
16.09.2011.
u 21:51

- Imam neke ponude, ali zasad ništa konkretno. Ali znat će se uskoro - kaže Cico.

Legende Dinama (Mlinarić, Kranjčar, Hadžić, Bogdanović, Gašpar, Butina) upriličili su nogometnu feštu u Botincu. Naime, od aktivnog igranja oprostio se Miroslav Maran, dugogodišnji napadač Botinca, koji je igrao od osnutka kluba, 1978. godine. Dinamo je pobijedio sa 3:0, pogocima Strupara (2) i Mlinarića.

– Dogovoreno je da se prvo poluvrijeme igra 30, a drugo 20 minuta – otkrila nam je Marija Damjanović, sutkinja ove revijalne utakmice.

Okupio se velik broj gledatelja, a poslije utakmice svi su htjeli autograme svojih nekadašnji ljubimaca. Najviše potpisa u Botincu dao je Zlatko Kranjčar.

– Ne sjećam se jesam li ikad bio ovdje, ali osjećam se zaista ugodno. Ovi ljudi vole nogomet i uživaju u njemu – rekao je Kranjčar, a na pitanje ima li na pomolu kakav novi angažman, sa smiješkom je rekao:

– Nešto se događa, ali ništa konkretno zasad nemam.

Tomislav Butina sačuvao je vrata veterana Dinama i u Botincu.

– Svaka čast Kelavi protiv Reala, ali i protiv Malmöa. Bit će veliki vratar – istaknuo je Butina.

Miroslav Maran oprostio se od zaista dugačke karijere.

– Bilo je dosta. Ni sam ne znam koliko sam utakmica odigrao. Lijepo je kada ti na oproštaj dođu takve legende poput Mlinarića i Kranjčara. To će mi ostati uspomena za cijeli život – istaknuo je Maran, čiji sin trenutačno igra za seniore Botinca. Naravno, na istoj poziciji kao njegov tata.

– Eto, fešta se poklopila s našim prvim mjestom nakon dva kola u Prvoj zagrebačkoj nogometnoj ligi – rekao je Davor Bosnar, trener Botinčana.

Jednu utakmicu Botinec je dobio za zelenim stolom, protiv Prečkog, a jednu je pobijedio na gostovanju u Odranskom Strmcu. U subotu dolazi Odra...

Komentara 4

MI
mirUsvijetu
21:59 16.09.2011.

Već jest velik. Ali čovjek nije Hajdukovac pa nema mjesta na vratarskoj poziciji za njega...Da Kelava bude zamjena Subašiću...Pa to samo kod nas ima.

MA
mastif
00:12 17.09.2011.

zamjena subašiću koji brani velike utakmice u gunji i piciginašu pletikosi koji nije branio 3 godine... ali su nadasve lijepi pa ih naš zgodni neobrijani izbornik s tamburom voli zvati da brane za reprezentaciju..

CU
cupus
01:27 17.09.2011.

Odlican samo ga malo nogice j.bu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije