Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHALLENGE KUP Odbojkašice Vukovara u Ateni igraju protiv Panathinaikosa

Neka se Grkinje ne čude ako ih pobijedimo u njihovom ‘hramu’

09.12.2008.
u 16:00

Pustolovina života možda je prejaka asocijacija, no utakmica trećeg kola Challenge kupa protiv Panathinaikosa u Ateni (18 sati), zasigurno je iskušenje karijere za odbojkašice Vukovara.

Uzbuđene, ali i spremne
– Utakmica s Grkinjama predstavlja izazov ne samo za moje igračice, već i za stručni stožer te samo vodstvo kluba. Idemo u Atenu odigrati najbolje što možemo, no vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno za povoljan rezultat. Djevojke su uzbuđene zbog utakmice, ali su i maksimalno spremne i dat će sve od sebe da uzvrat u Vukovaru dočekaju u što boljoj poziciji – rekao je Tonko Sabljić, trener ŽOK Vukovar.

Istaknuo je vukovarski strateg da je ponosan na djevojke koje su unatoč svim nevoljama zabilježile 20 uzastopnih pobjeda. Sve to rezultiralo je i odličnim ozračjem u svlačionici te zajedništvom na terenu.

– Odbojkašice Panathinaikosa možda jesu favoritkinje u današnjem ogledu, no neka se ne čude previše pobijedimo li ih u njihovom “hramu”! Nismo opterećene rezultatom, a kad nam imperativ ne visi nad glavom, sposobne smo pružiti odličnu igru. Utakmica u Ateni tek je prvo poluvrijeme ogleda, o prolazu će se odlučivati u Vukovaru – odlučna je Ana Starčević, kapetanica i jedna od najboljih igračica Vukovara.

No, upravo zdravstveni problemi ključnih kotačića vukovarskog stroja, Ane Starčević i Tihane Babić, zadaju najviše glavobolje treneru Sabljiću.

Prvakinje Grčke 24 puta
One su, naime, zbog lakših ozljeda propustile nekoliko posljednjih treninga. O snazi Panathinaikosovih odbojkašica ne treba trošiti previše riječi. Atenski je klub 24 puta bio grčki prvak, a u njegovom sastavu igra niz grčkih reprezentativki. Pridodamo li tome uvijek punu dvoranu, spektakl je zajamčen.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije