Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabra dvadesetogodišnjakinja

Neka je čim više ovakvih vijesti: Livia je pobijedila leukemiju i vratila se karijeri

Livia Gereben
Foto: https://www.instagram.com/gerebenlivi/
1/4
08.07.2020.
u 13:17

Lijepu vijest na svojoj službenoj stranici donijela je FIBA, koja je informaciju o oporavku dvadesetogodišnje igračice nazvala jednom od najljepših košarkaških priča godine

Livia Gereben, iznimno darovita mađarska košarkašica, pobijedila je leukemiju i pojavila se na okupljanju reprezentacije.

Lijepu vijest na svojoj službenoj stranici donijela je FIBA, koja je informaciju o oporavku dvadesetogodišnje igračice nazvala jednom od najljepših košarkaških priča godine.

I doista, u ovom moru ružnih vijesti u 2020., Livijina pobjeda nad teškom bolesti sve je razveselila, a osobito sve njezine suigračice u državnoj momčadi i košarkaškom klubu Szekszard.

Da je teško bolesna, Gereben je doznala početkom 2019., kada je podvrgnuta intezivnom liječenju koje je uključivalo i transplataciju koštane srži.

- Bila sam toliko uzbuđena što ću se pojaviti na okupljanju reprezentacije da nisam mogla cijelu noć zapati. Više od godinu dana nisam vidjela 90 posto svojih djevojaka - kazala je Gereben, na čije se riječi nadovezala izbornica Norbery Szekely:

- Počela je s nama trenirati, ali nećemo ništa požurivati. Zasad će to biti treninzi bez kontakta, ali veseli što je snažna na nogama i što se izuzetno brzo kreće - kazala je presretna izbornica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s go girls!🇭🇺🏀💞 #FIBAU20Europe

A post shared by Lívia Gereben (@gerebenlivi) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije