Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEJASNI RAZLOZI
Povratak na članak

Nejašmić izgubio povjerenje Tramezzanija: Poslan u drugu momčad Hajduka

Nejašmić je ove sezone u Prvoj HNL skupio 17 nastupa, ali s dolaskom Talijana na mjesto trenera, polako je gubio status, dok ga nije potpuno izgubio.

Komentari 7

RO
roland
17:40 05.04.2021.

A jbg. Otac Nejašmić je manager,a Litavac i Talijan neće dopustiti čaršijsko kokošaranje!

VL
RO
roland
17:43 05.04.2021.

Ovo je Nejašmić prolazio i kod Tudora. I Tudor ga je držao na klupi, a sada je Talijan ponovio isto, dakle, problem nije u treneru nego u igraču ili u agenciji Nejašmić. Jasno je da će Litavac i Talijan rasturiti sve ono što im se ne uklapa u njihovu koncepciju.

VL
RO
roland
17:50 05.04.2021.

Razlozi su jasni! Problem je u Neja sportu. Uz Nejašmića će vrlo brzo i Caktaš. Malo će se igrati s njima. Toplo-hladno! Tramezzani i Mindaugas Nikoličius, te Jakobušić ne žele sportsku agenciju Neja sport (vlasnik je otac mladog Nejašmića) blizu Hajduku. Krenuli su s čistkom, riješit će se Caktaša, Nejašmića i još mase drugih igrača koji se ne uklapaju u viziju.

VL
ST
sttipe
18:21 05.04.2021.

Dal netko zna koji sve igrači su u vlasništvu Nejašmića starijeg?? Inače, ako se isti ne upristoji, malog bi mu bez problema poslao u Mračaj igrat, do zadnjeg dana ugovora, i platio ga do zadnje lipe.

VL
ST
sttipe
18:29 05.04.2021.

Ne znam šta je Niko do sada čekao s ovim??? Vidilo se iz aviona, da je tu problem! Nova uprava polako rješava problem po problem. Nekako triba rješit i Mujakića, tu tribamo puno boljeg igrača, i tad bi Hajduk bija puno bolje izbalansiran. Žaj mi Teklića i Atanasova, tu bi tribalo "oznojit trenera"!!!

VL
DU
Deleted user
18:15 05.04.2021.

Samo Nejašmić? Pola igrača ne bi trebalo biti bliže od tribina, što domaćih, što uvoznih. Ljudi jednostavno ne mogu na hodočašće do Sinja, a ne da bi trčali 90 minuta i odradili tri dodavanja. Lopta se odbija od njih kao od zid u skvošu. Bile tiće na teren i dobrog trenera i za tri godine će biti ekupa u rangu Gorice. U protivnom, gasi struju, motaj kablove.

VL
KO
komunikolog
18:04 05.04.2021.

"Rezultati su trend, ideali su vječni.."?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.