Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nedjelju rezervirajte za nogomet i tri velika derbija

Juventus
EXPA/PIXSELL
04.10.2020.
u 08:00

Nogometni sladokusci dolaze na svoje u nedjelju

Ako ste već bacili oko na ponudu Germania kladionice, već ste upoznati s time što nas sve čeka za kraj tjedna. A na meniju su tri doista velike utakmice.

Krenimo od Engleske, gdje će najveći fokus nogometne javnosti biti na derbiju Manchester Uniteda i Tottenhama. Bit će to susret Josea Mourinha protiv bivšeg mu kluba, kojeg sada vodi Ole Gunnar Solskjaer. Crveni vragovi odigrali su dvije utakmice Premier lige, a nakon šokantnog domaćeg poraza od Crystal Palacea, na pobjednički ih je kolosijek vratila pobjeda kod Brightona koju su osigurali duboko u sudačkoj nadoknadi.

Tottenham također ne briljira, nakon tri odigrana kola imaju po jednu pobjedu, poraz i remi, ali zato su usred tjedna napravili velik posao kada su u 4. kolu Liga kupa izbacili najvećeg rivala Chelsea. Posebnu draž to slavlje ima jer su do njega došli tek nakon raspucavanja penala i nema sumnje da ih je to napunilo samopouzdanjem. Teško je prognozirati tko će danas stići do bodova, no zato znamo da je na zadnja tri međusobna susreta ovih rivala prošla oklada 'oba daju gol'. Germania vam za taj tip nudi tečaj od 1.65, sasvim solidno za staviti na listić.

Drugi veliki derbi očekuje nas u Italiji. Posljednjih desetak godina su utakmice Juventusa i Napolija postale možda i najveće utakmice u Italiji, barem gledajući iz perspektive borbe za vrh. Upravo su ova dva kluba često sezonu završavala na prve dvije pozicije, doduše u svim je slučajevima Juve bio taj koji je bio ispred. No, ove godine možda bi se i taj odnos snaga mogao promijeniti. Otkad je na klupu Napolitanaca sjeo Gennaro Gattuso, njihovi rezultati su krenuli isključivo uzlaznom putanjom. Okrunili su to osvajanjem Kupa Italije, dok su u novu prvenstvenu sezonu startali brutalno – dvije pobjede iz dvije utakmice i gol razlika od 8:0. S druge strane, Stara dama je već ispustila prve bodove i to kod Rome, a dojma smo da bi u ovom dvoboju Andrea Pirlo mogao doživjeti novi udarac. Tečaj na dvoznak u korist Napolija je izuzetno primamljivih 2.02 i vrijedi ga isprobati, pa makar i u sistemu.

Za kraj nam ostaje sjajan dvoboj u Primeri. Barcelona dočekuje Sevillu, koja je odlično startala u sezonu. Kod Cadiza su slavili sa sigurnih 3:1, dok su u europskom Superkupu tek nakon produžetaka potpisali kapitulaciju prvaku Europe Bayernu. Momčad iz Andaluzije definitivno je ojačana povratkom Ivana Rakitića, koji će imati poseban motiv protiv bivšeg mu kluba. No, iako je tijekom ljeta doživjela pregršt turbulencija vezanih za status Lea Messija, Blaugrana je na startu nove sezone razmontirala Villarreal s 4:0. Briljirao je Ansu Fati, jedan je gol zabio i Messi, a je li to bio samo kratkotrajni trzaj velikana ili su problemi ipak stavljeni sa strane, već će danas biti stavljeno na ozbiljan test. Germania vam za 'oba daju u kombinaciji s tri ili više golova' nudi lijepih 1.80, tečaj koji bi doista morao proći po svim parametrima.

  • Pogledajte tečajeve za utakmicu Manchester United - Tottenham
  • Pogledajte tečajeve za utakmicu Juventus – Napoli
  • Pogledajte tečajeve za utakmicu Barcelona – Sevilla

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije