Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još nezadovoljnih

'Neću više igrati za Srbiju dok je Siniša Mihajlović izbornik!'

nemanja matić
AFP/Pixsell
06.11.2012.
u 14:37

Nogometaš Benfice Nemanja Matić razočaran je što njegove igre na europskoj sceni nisu nagrađene pozivom u A-vrstu

Nije lako izborniku srbijanske nogometne reprezentacije Siniši Mihajloviću. Neprestano se potencira njegov sukob s jednim od najiskusnijih igrača Branislavom Ivanovićem, a sad mu je stigao još jedan otkaz. Stoper Benfice Nemanja Matić razočaran je što njegove igre u dobrom europskom klubu nisu nagrađene pozivom u nacionalnu vrstu.

– Gospodinu Aleksandru Boškoviću iz Nogometnog saveza Srbije rekao sam da prenese izborniku da ubuduće ne računa na mene. Nisam dobivao šansu na pet utakmica. Ali zašto trošimo vrijeme na mene? Ja sam bio nebitan u reprezentaciji. Ipak, doći će moje vrijeme kad-tad – poručio je Matić preko srbijanskih medija, a nakon što je čuo za Matićevu poruku upućenu njemu, Mihajlović je odgovorio:

– To je njegov izbor. Trebao je početi utakmicu u St. Gallenu i uvjeriti nas da je rješenje za ono što nas čeka u budućnosti. Odlučio je ne odazvati se i sebi zatvoriti vrata reprezentacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije