Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STROGE MJERE
Povratak na članak

Đoković ne želi otkriti je li cijepljen, direktor turnira: 'Morat će reći da bi igrao Australian Open'

Značajan broj tenisača ostao je necijepljen. Krajem listopada 35% njih na muškom ATP Touru bilo je necijepljeno, dok u ženskoj konkurenciji (WTA) ti podatci još nisu niti poznati.

Komentari 9

DA
dancuo
09:41 20.11.2021.

Zašto bi se cijepio ako je prebolio, to jest prehodao ovaj virus? Možda je kupio potvrdu. Uostalom to je li se cijepio ili ne je isključivo njegovo pitanje. Australija je pokazala svoje love kršeći apsolutno sve što se moglo od ljudskih prava prekršiti. Ako ne ide tamo, još bolje!

VL
Avatar southman
southman
09:00 20.11.2021.

Zaboli me..

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
23:54 20.11.2021.

Citat iz naslova:"direktor turnira: 'Morat će reći da bi igrao Australian Open'". Besmisleno. Đoković ne mora nikom ništa reći. Neće se pojaviti na turniru, i to ne mora obrazlagati, tako da opet nije ništa zvanično otkrio.

VL
HE
Herceg56
08:58 20.11.2021.

Cjepio se već davno,a vi pišete samo da bi pisali i metnuli njegovu sliku da mi doručak pokvarite. Barbara Schett je to prije dva miseca već objavila.

VL
Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
09:26 20.11.2021.

Nole laze da bi se predstavljao kao narodni heroj. On se medju prvima cijepio!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.