Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skoro se onesvijestila

Nećete vjerovati zbog čega se razboljela Serena Williams: 'Nemojte me osuđivati!'

Serena Williams
Foto: MM/Press Association/PIXSELL
1/8
13.05.2016.
u 10:58

No, bez obzira na ovaj nesvakidašnji događaj, Serena igra dobro u Rimu i stigla je do osmine finala u kojoj će igrati protiv Svetlane Kuznjecove.

Serena Williams ovog tjedna nastupa na WTA turniru u Rimu, a na društvenoj mreži prepričala je neobičnu situaciju koja joj se tamo dogodila.

Naime, najbolja tenisačica svijeta u Italiju je doputovala sa svojim psićem Chipom, za kojeg je naručila večeru. Izgledalo joj je to prilično slasno pa je i sam probala, ali to nije bio dobar potez.

– Kunem se, izgledalo je tako dobro. Pseća hrana izgledala je bolje od moje. Bilo je to savršenstvo, odlučila sam probati. Nemojte me kriviti i osuđivati, ali pojela sam jednu žlicu. Što se dogodilo? Nakon nekoliko sati otrčala sam na zahod, bilo mi je zlo, mislila da ću se onesvijestiti. Imalo je jako čudan okus i razboljela sam se od toga, rekla je Williams pa dodala:

– Očito to nije namijenjeno za ljude, ali mislim da bi to morali napisati.

No, bez obzira na ovaj nesvakidašnji događaj, Serena igra dobru u Rimu i stigla je do osmine finala u kojoj će igrati protiv Svetlane Kuznjecove. 

Komentara 5

Avatar Klodi
Klodi
15:32 13.05.2016.

Pa mislim da piše "Pseća hrana". Tak si mogla jest i hranu za ribice jer ne piše da nije za ljude. Lopata.

CV
cvitusa17
15:59 13.05.2016.

A koje su krajnje granice ljubitelja životinja? Naravno da ne mrzim životinje ali vecina vlasnika istih uistinu nije normalna

WA
wargods
21:06 13.05.2016.

a ćuko se negdje usro ko grlica :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije