Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepodopštine

Nećete vjerovati što je zvijezda Barcelone napravila suigraču!

Gerard Pique, Španjolska - Hrvatska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.10.2016.
u 11:27

- Ovdje u Barceloni moj humor ne prolazi uvijek, neki suigrači se naljute

Nogometaš Barcelone Gerard Pique jedan je od onih koji se brine za dobru atmosferu u svlačionici. Španjolski nogometaš prilično je glasan i uvijek cijeni dobru zabavu, ali je u intervjuu rekao da njegovim suigračima to baš ne sjeda uvijek najbolje. Po tom mu je pitanju, kaže, bilo bolje dok je igrao za Manchester United.

- Obožavam britanski humor, to sam posebno volio u Manchesteru. Kada im prodaš neki trik, oni se ne naljute, već gledaju kako da ti vrate. Ovdje u Barceloni moj humor ne prolazi uvijek, neki suigrači se naljute. Radio sam i tu neke nepodopštine, kao primjerice ispustio gume na suigračevu automobilu, ali to je neusporedivo s onime što sam radio u Unitedu.

Pique se prisjetio što je napravio Patriceu Evri.

- On je naručio tenisice iz Nikea, čekao ih je mjesecima jer su bile posebne. Na njima su bila ispisana imena njegove djece i bile su prepune detalja. Kad ih je napokon dobio, mi smo čekali da se ode tuširati, a onda smo napravili malu lomaču i spalili ih. Sve smo to snimali i poslali mu na mobitel, prepričao je anegdotu Pique pa nastavio:

- Kad bi netko u Unitedovu svlačionicu došao s nekakvom šminkerskom i skupom majicom, mi bismo ju obavezno navukli na lutku s kojom se vježba pucanje slobodnih udaraca. Bila je to svlačionica puna duha.

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
15:54 15.10.2016.

Humorista koji doslovno pljuje po klupskim službenicima! Humor za puknuti ga od smijeha!

JO
JOBAH
15:01 15.10.2016.

bolesno, baš da puknes od smijeha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije