Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kume (ne)izgori ti 'kesa'

Nećete vjerovati što je Ronaldo kupio kumu za vjenčanje

Cristiano Ronaldo
Foto: Gtres/PIXSELL
02.08.2015.
u 17:01

Igrač Reala kum je na vjenčanju jednog od najmoćnijih nogometnih menadžera - Jorgea Mendesa.

Cristiano Ronaldo nije štedio kad je odabirao poklon za vjenčanje svog kuma, jednog od najmoćnijih nogometnih menadžera - Jorgea Mendesa. Slavni Portugalac kupio mu je ni manje ni više nego otok u Grčkoj!

- Kume, izgori ti kesa! - vole u našim krajevima zadirkivati ljudi kuma na vjenčanju. No, to se naravno u ovom slučaju sigurno ne odnosi i na Ronalda, jednog od najbogatijih sportaša današnjice kojem je sitnica kupiti čak i otok za 50-ak milijuna eura.

Mendes će danas uploviti u bračnu luku sa Sandrom Barbosom s kojom je već 10 godina u vezi i imaju troje djece. Sreću će im poželjeti brojni poznati uzvanici poput Romana Abramoviča, Florentina Pereza, Joana Laporte, Pepea, Coentraoa, Jamesa, ali i Mendesov najpoznatiji klijent - vjenčani kum Cristiano Ronaldo.

>>Španjolci hvale Modrića, a Lucescu Eduarda. 'Luka je ključan Benitezov igrač'

Komentara 13

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
18:04 02.08.2015.

Sisa do jaja

DU
Deleted user
17:50 02.08.2015.

Sad Vam je valjda jasno zašto ste sirotinja i zašto ćete ostati sirotinja. Radni narode "Bog Vam pomogao". Živjela Demokrasi.

DU
Deleted user
17:52 02.08.2015.

Mislim da ova vijest dobrano oduzima glasove HDZ - u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije