Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČAO O UKAZANJIMA

Smiješan gaf komentatora: Evo kako je izgovorio 'Međugorje' na Čilićevom meču

French Open Roland Garros, Marin ?ili? - Andrej Rubljov
Aurélien Morissard/Panoramic/Bestimage
01.06.2022.
u 19:35

"Čilićeva pozadinska priča je nevjerojatna. On dolazi iz mjesta Međorđa koje ima samo 4.000 stanovnika i proizvelo je jednog Marina Čilića", započeo je engleski komentator, a zatim nastavio pričati o Međugorju

Zanimljiva situacija dogodila se tijekom službenog prijenosa četvrtfinalnog ogleda Marina Čilića i Andreja Rubljova na Roland Garrosu na televiziji Eurosport. 

Tijekom prijenosa komentatori Simon Reed i Barry Mills su konstantno imali riječi hvale za Čilića, nerijetko naglasivši koliko dobro igra za svoju visinu i godine, ali zatim je Reed išao pričati pozadinsku priču Čilićeva života u kojoj mu se dogodio jedan gaf.

"Čilićeva pozadinska priča je nevjerojatna. On dolazi iz mjesta Međorđa koje ima samo 4.000 stanovnika i proizvelo je jednog Marina Čilića. Nadam se da sam dobro izgovorio ime tog sela", započeo je engleski komentator, a zatim nastavio pričati o Međugorju.

"To je vjersko mjesto u kojem vjeruju da se pojavilo čak šest ljudi kojima se ukazala djevica Marija, zbog toga milijuni hodočasnika i vjernika godišnje dolazi u to mjesto."

"Možete li vjerovati? Nevjerojatno je kakve pozadinske priče imaju tenisači, ma svi sportaši i ljudi", završio je komentator Eurosporta.

Neki žitelji Međugorja već su reagirali na ovu situaciju. Nekima je ovaj gaf simpatičan, dok su se neki uvrijedili. Sve u svemu, ponavljamo, zanimljiva situacija.

 

Komentara 3

Avatar drug Joža
drug Joža
20:30 01.06.2022.

A što je uvredljivo?!? Stranac koji nije najtočnije izgovorio ime mjesta, osim toga Englezi ne poznaju slovo "Đ" u Međugorju ili to šta žive od vjerskog turizma ...kojeg službena Crkva - ne priznaje.

DZ
dzemsi
05:40 02.06.2022.

Da li je komentator spomenuo da je Medjugorje u Bosni i Hercegovini?

KR
Krotila
20:34 01.06.2022.

Svak može izgovoriti Herceg ⚔ Bosna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije