Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOO o riječkoj kandidaturi

'Nećemo se kandidirati zato što smo mazohisti!"

Zlatko Mateša
Saša Miljević
26.02.2010.
u 16:50

Hrvatski olimpijski odbor podržat će kandidaturu Rijeke za Mediteranske igre 2017. godine, čeka se još zeleno svjetlo Vlade. Međutim, ne zna se je li taj projekt u trenucima recesije pametan potez.

Hrvatski olimpijski odbor podržat će kandidaturu Rijeke za Mediteranske igre 2017. godine, čeka se još zeleno svjetlo Vlade. Međutim, ne zna se je li taj projekt u trenucima recesije pametan potez. Mučilo je to i riječke gradske vijećnike koji su za kandidaturu predvidjeli 250 000 kuna u proračunu.

– Ne vjerujem da oni doista misle kako će recesija trajati do 2017. Rijeka ima infrastrukturu spremnu i tek sada taj projekt ima smisla jer bi se ulaganja mogla i naplatiti – odbacuje tezu o nepovoljnu trenutku Zlatko Mateša, prvi čovjek HOO-a. Kao argument protiv služi i ovo – riječ je o "trećerazrednom" sportskom događanju, na koje ne dolaze velike zvijezde.

– Da su nezanimljive, ne bi bilo toliko problema svaki put oko kandidature, pa nisu sve te zemlje, poput Turske ili Španjolske, mazohisti. Ne bi se smjelo izgubiti novac na tom projektu, dapače, no teško je reći točan iznos – dodao je Mateša. Sveučilišni kampus na Trsatu trebao bi biti završen kao i dvorana na Kantridi. Jedino nedostaje stadion, a njega će, nadaju se u Gradu, graditi uz pomoć Vlade dobiju li dogodine domaćinstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije