Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FREDI BOBIČ POTVRDIO:

Neće on nigdje! 'Balkanci' ostaju na okupu u Frankfurtu, Španjolci su lagali

Ante Rebić i Luka Jović
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
04.05.2019.
u 14:11

Podsjetimo, španjolski mediji u petak su u javnost izašli s informacijom kako je sve riješeno i kako će Jović otići u Madrid za 60 milijuna eura, a dvadeset posto od tog iznosa išlo bi  Benfici iz koje je Luka otišao na posudbu u Frankfur

Sapunica u kojoj su glavni likovi srpski napadač Luka Jović, Eintracht i Real Madrid se nastavlja. Nakon što je u petak iz Španjolske stigla vijest kako je sve gotovo, danas je stigao demantij.

Sportski direktor Eintrachta Fredi Bobič demantirao je vijest da je postignut dogovor s Realom o transferu Srbina u Španjolsku za 60 milijuna eura.

– Nije bilo nikakvog kontakta s Realom. Ponovit ću još jednom, ne lažem vas, još uvijek nas nitko nije kontaktirao. Znam ljude iz Reala vrlo dobro - rekao je Bobič za ESPN.

ESPN ostavlja mogućnost da je Real postigao dogovor s menadžerima srpskog golgetera, a da je sada na redu i dogovor dva kluba. 

Podsjetimo, španjolski mediji u petak su u javnost izašli s informacijom kako je sve riješeno i kako će Jović otići u Madrid za 60 milijuna eura, a dvadeset posto od tog iznosa išlo bi  Benfici iz koje je Luka otišao na posudbu u Frankfurt.

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
15:44 04.05.2019.

"danas je stigao demantij " Što je to demantij? Takova riječ ne postoji.

ZB
Zoki-Bijela
14:40 04.05.2019.

Nitko nije pisao osim vas.. Imate moj kom.od juce.. Vi I politicari ste jedini koji smijete.. Vi napisati a ovi obecati I nikome nista.. Jos nemate ni ispriku

Avatar arba_arba
arba_arba
15:13 04.05.2019.

e moj Fredi, da je tebi Real ikad na vrata pokuca znao bi da sad samo trabunjas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije