Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nenad Črnko

Ne želim biti krvnik HNS-a, idemo se dogovoriti u miru...

'22.06.2011., , Velika Gorica - Predsjednik nogometnog kluba Velika Gorica Nenad Crnko. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
01.04.2012.
u 09:33

- Oni se sada izvlače,ali mislim da samo kupuju vrijeme – rekao je Nenad Črnko.

Nenad Črnko, predsjednik NK Gorica, jučer do podne primio je stotinjak poziva. Svi mu daju podršku u borbi za prava nesuđenog velikogoričkog prvoligaša.

– Ne želim biti krvnik Hrvatskog nogometnog saveza. Želim se nagoditi i mislim da je to pošteno. Oni se sada izvlače,ali mislim da samo kupuju vrijeme – rekao je Nenad Črnko.

Je li vam se tko iz Saveza javio u posljednjih godinu dana?

– Službeno ne. Bilo je nekih razgovora preko posrednika da se nađem s Vlatkom Markovićem, predsjednikom HNS-a. Na žalost, nikad nije došlo do tog razgovora. Ja sam za to da tu priču završimo, da se lijepo dogovorimo za stolom. Sa HNS-om je naš klub uvijek imao korektne odnose. Koliko se samo utakmica raznih reprezentativnih selekcija odigralo na našem stadionu. Čak sam imao ideju da 100.000 kvadratnih metara zemlje oko stadiona, koje je vlasništvo kluba, iskoristimo, u dogovoru sa HNS-om i napravimo kamp za mlade – istaknuo je Črnko.

Mislite li da trenutačno niste dobrodošla osoba u HNS-u?

– Ne mislim. Ja sam često u HNS-u i nisam stekao dojam da nisam dobrodošao. Sretnem se često s tajnikom Srebrićem, koji me uvijek pozdravlja šaleći se: Evo stigao je čovjek koji nas tuži. Sretnem i Markovića na hodniku i normalno se pozdravimo – rekao je Črnko.

>>Cijeli tekst pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Komentara 3

NO
Novinar
11:01 01.04.2012.

Gorica je rezultatom i infrakstrukturom zaslužila 1. ligu. Razlog da ne mogu igrati 1. ligu zbog toga što nemaju stadion koji zadovoljava kriterije u svom gradu je bio sulud. Pogotovo jer ima ZG tablice i mogli su poput mnogih klubova igrati negdje u Zg. Mislim da osim financijski i na druge načine treba odgovarati onaj tko im je nanio toliku štetu.

RI
ristorno
12:25 01.04.2012.

zahvaljujem gorici,varaždinu,karlovcu,šibeniku,hajduku...koji podižu zanimljivost hnl-a na razinu lige 5,naravno posebna zahvala markoviću,srebriću i njihovom mentoru mamiću!

ĆA
ćaćaća
15:45 01.04.2012.

trebala je mamićeva druga momčad ostat u 1 ligi (lokomotiva) pa su morali nešto smisliti..koga izbaciti(na žalost gorica je bila žrtveno janje)..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije