Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loše vijesti

VIDEO Ne žele reći tko je zaražen, a snimke bude strah i među hrvatskim navijačima

Domagoj Vida
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
09.05.2020.
u 21:00

Vida se zadnji put na Instagramu oglasio u četvrtak, upravo s fotografijom s treninga, a posljednjih se dana učestalo u turskim medijima spominjalo kako bi uskoro mogao promijeiti sredinu i postati novi član Liverpoola

Turski klub Beşiktaş objavio je u subotu na Twitteru da su stigli testovi igrača i članova stručnog stožera, pa u nastavku objave priznao da je jedan od nogometaša zaražen koronavirusom.

Jasno, klub je zaštitio identitet oboljeloga igrača, a stotine navijača tog slavnog turskog kluba poslalo je riječi podrške. Mnogi su među njima ujedno zatražili od Turskog nogometnog saveza da promijeni odluku o nastavku prvenstva, a plan je ponovo zakotrljati lopte 12. lipnja.

Hoće li Turci doista naposljetku odustati od nogometa, vidjet ćemo narednih dana, a dodatnu zabrinutost izaziva podatak da su Ankaragücü, Fenerbahçe i Sancaktepe također prijavili slučajeve zaraženih.

Naravno, budući da u Beşiktaşu nastupa i hrvatski reprezentativac Domagoj Vida, uplašili su se i hrvatski navijači za zdravlje našega braniča, pogotovo oni koji su posljednjih dana gledali na društvenim mrežama zajedničke treninge momčadi.

Iz tih je snimaka razvidno da je su svi ti nogometaši bili blizu jedni drugih, pa sada samo ostaje nadati se da se virus nije širio svlačionicom.

Inače, Vida se zadnji put na Instagramu oglasio u četvrtak, upravo s fotografijom s treninga, a posljednjih se dana učestalo u turskim medijima spominjalo kako bi uskoro mogao promijeiti sredinu i postati novi član Liverpoola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😁

A post shared by Domagoj Vida (@domagojvida) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije