Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Slaven Bilić:

''Ne zanima me tko će biti predsjednik HNS-a jer ja o tome ne odlučujem''

Slaven Bilić
Davor Puklavec/Pixsell
18.11.2010.
u 11:16

Slaven Bilić nogometnu je 2010. godinu završio na vrhu kvalifikacijske skupine, zadovoljan što je dobio neke nove igrače, no 2011. umnogome bi mu mogla ovisiti o odluci skupštine HNS-a, koja će odlučiti o predsjedniku potkraj prosinca

- Na tu odluku ja ne mogu utjecati. To mi sad sve izgleda kao hipotetičko pitanje. Mene više muči to što Niko Kranjčar, Ćorluka, Mandžukić, Pletikosa i još neki igrači imaju vrlo malu minutažu u klubovima, a tko će biti predsjednik, ja ne mogu odlučiti pa se s time ne zamaram.

Početkom sljedeće godine, 9. veljače, Hrvatska će u Puli igrati protiv Češke.

- Malo ćemo se odmoriti, pa krećemo prema novim izazovima. Veselim se utakmici protiv Čeha, jedne top-reprezentacije i bit će nam to najbolji test uoči Gruzije - zaključio je Bilić.

Njegov pomoćnik Robert Prosinečki dodao je:

- Pobjedom u Gruziji sasvim bismo se približili našem konačnom cilju, plasmanu na Euro 2012.

U ovim kvalifikacijama nismo imali izrazitog golgetera. Je li to zbog toga što smo igrali s jednom špicom ili se nalazimo u nekoj krizi kvalitetnih napadača?

- Šuker, Eduardo u jednom ciklusu i Pršo bili su izraziti strijelci, a danas napadači u igri imaju više obveza. Na utakmicama stvaramo sasvim dovoljno prigoda, pa golovi neće nedostajati - rekao je izbornik Bilić.

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:08 18.11.2010.

\'\'Ne zanima me tko će biti predsjednik HNS-a jer ja o tome ne odlučujem kao što me nije na World Cupu 2010 zanimalo kako če odigrati Slovenija i Engleska jer mi smo svoje Englezima i svijetu pokazali kada smo rasturili Lihtenštejn i Maltu\'\'

OB
-obrisani-
19:44 18.11.2010.

;-)).... Sta je janez.... jesil prezvaka utakmicu sa gruzijom? .... Gledat ces ti slov.repku vanka Ep 2012.... slov vs Gruzija 1 :2 i to doma u EU zloveniji... Zlo vas spopalo... ;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije