Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krasne vijesti

Ne vraćao se! Gianluca Vialli još jedanput pobijedio rak gušterače

Gianluca Vialli
Foto: IPA/Pixsell
1/5
13.04.2020.
u 20:25

Ovo je bilo drugo Viallijevo liječenje od raka gušterače

Bivši talijanski nogometni reprezentativac Gianluca Vialli (55) u potpunosti se oporavio od raka gušterače s kojim se borio posljednjih 17 mjeseci, objavio je jedan od njegovih bivših klubova Chelsea.

Ovo je bilo drugo Viallijevo liječenje od raka gušterače.

Vialli je do statusa talijanskog reprezentativca stigao zahvaljujući odličnim igrama za Sampdoriju s kojom je 1991. godine osvojio i jedini naslov nacionalnog prvaka za taj klub, a 1992. je s đenovskim klubom stigao i do finala Lige prvaka.

Uslijedio je četverogodišnji boravak u Juventusu, a potom i blistava karijera u Chelseaju (od1996. do 1999.). 

Od veljače 1998. do ljeta 1999. Vialli jei mao ulogu igrača-trenera u Chelseaju, a zatim je završio igračku karijeru. Na klupi Chelseaja zadržao se do rujna 2000., a porom je još vodio samo Watford.

Navijači Chelseaja uvijek su bili uz svog Lucu, a nedavno su mu i ovako pružili podršku

Foto: Reuters/Pixsell

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije