Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za Euro
Povratak na članak

Ne stojimo dobro: Evo gdje bi dosad prosuti bodovi Hrvatsku mogli skupo stajati

Plasiramo li se na EURO, a za to će nam biti dovoljan još samo bod, ždrijeb će nam na vrata najvjerojatnije odmah donijeti nekog teškaša

Komentari 19

DU
Deleted user
11:54 14.10.2019.

Nogometni "smak svijeta" nije nastupio niti će nastupiti - kako god završio ovaj kvalifikacijski ciklus. Uzalud ste se u tom smjeru trudili.

VL
PA
Pajkoslava2
11:07 14.10.2019.

pa ja ne znam o kojim teskasima pisac govori, kad smo mi viceprvaci svijeta. .. nama najveće probleme stvaraju reprezentacije gdje mislimo "lako cemo".. Gazili smo mi i njemačku i englesku i španjolsku i ine... neka dođe ko treba doc,c, samo da mi odemo na ep

VL
DU
Deleted user
10:56 14.10.2019.

Ne slazem se. Prvo trebamo se plasiratia onda kukati. A i onako na euru idu 16 ekipe od 24 dalje iz skupine sto znaci i ako bi dobili "kupinu smrti" imamo dobre sanse da idemo dalje. Inace mislim ako je netko vice-prvak svijeta onda ta ekipa treba ponoviti veliki rezultat i to znaci pobjedivati velikane.

VL
DU
Deleted user
12:24 14.10.2019.

Ako se uzme u obzir da je Wales prošlo europsko prvenstvo igrao polufinale, izgubio od Portugala, Slovačka i Mađarska prošle svoje skupine, onda se nikako ne radi o laganoj grupi, što sam i ranije pisao, naš jedini kiks je bod kod Azera, sve drugo je dobro, vodimo u grupi, igramo doma sa slovacima, i tu ne i trebalo biti problema, a za europsko prvenstvo uz Brekala i Vlašića trebati će igrači iz mlađeg pogona, i još kad se oporavi Vrsaljko i Kramarić to je to

VL
DU
Deleted user
11:05 14.10.2019.

mi lakše igramo s jačima nego s slabijima. Ali prvo se treba kvalificirat, a to još nismo. Niti smo jučer igrali dobro. Alibi igra cijelu utakmicu. Luka je rekao što je. Dečki morate dati gasa., nema više vremena. Jučer bekovaa nije bilo nigdje, niti jednom nisu prošli stranu. Oršića je trebao staviti u igru umjesto Brekala, koji jučer nije imao dan. Rebić nije špica već krilo. Petković je trebao ostati u igri! Fali nam još jedna špica.

VL
BL
boris.ljubicic1
11:15 14.10.2019.

...mi Slovačkoj moramo dati više golova ili barem jednako kao u prvom susretu! Oprez je uvijek potreban ali naš cilj je medalja na Euru!

VL
GE
genex
11:10 14.10.2019.

igramo loše i nemamo izgrađen sustav igre nego dalić stalno nešto taktizira. drugo,znate li tko je sudio azerima i mađarima.isto nizozemac. oba smra.a su direktno utjecala na rezultat utakmica.ništa tu nije slučajno.

VL
Avatar babas
babas
15:50 14.10.2019.

Mislim da nema te reprezentacije koja oscilira poput Hrvatske. Od Rusije do danas odigrali smo jednu fantastičnu utakmicu u Slovačkoj,dvije odlične doma sa Španjolskom i Mađarskom ,sve ostalo je bilo od lošeg do katastrofalnog. Ako ispadnemo biti će to zasluženo jer niti jednu reprezentaciju u grupi nismo uspjeli dvaput pobjediti.

VL
DU
Deleted user
10:54 14.10.2019.

Jest sudac pogriješio, ali ovi naši igrači nas baš "zaje..vaju". Jednu odigraju, jednu "prespavaju". I onda se još pre.eravaju i dive sami sebi kak su bili dobri, a nisu i kako je i bod super, a svi znamo da nije. Totalno su me razočarali.

VL
IV
ivanbalic
12:35 14.10.2019.

Dalicu moras zaista da das sve od sebe,da pripremis decke za ovu zadnju kvalifikacijsku tekmu,inace mi osatodosmo doma,nista od EM,jer Madjari sam sigurna uzimaju Wels,a Slovacka ima dvije tekem,znaci nas i Azerbadzana,tako nikakav kisk,nikakav iks,samo pobjeda,sretno.

VL
Avatar babas
babas
16:00 14.10.2019.

Si naši izbornici koji su prolazili grupe na velikim takmičenjima su kasnije ispadali u kvalifikacijama. Ćiro nakon bronce u Francuskoj,Bilić nakon četvrtfinala sa Turkom na Euru,Čačić nakon četvrtfinala sa Portugalom na Euru,srećom on je smijenjen doslovno u zadnji čas. Sadaa se to isto dešava Daliću,a nitko nema muda da ga smijeni zbog srebra.

VL
Avatar navijač
navijač
11:21 14.10.2019.

Mi se konačno moramo početi ponašati kao pobjednici a ne spuštati glavu pred svakom jadom. U nogometu imamo isti problem kao i u politici.

VL
KO
Kopreinitz
12:08 14.10.2019.

VATRENI vise niste, sad ste pokisli i popisani seratori. na celu sa Dalicem.

VL
TA
Tag
11:31 14.10.2019.

To je nasa igra ,kad mozes sve rijesiti, ti podbacis, protiv Azerbejdzana, sad protiv Welsa, ali ruku na srce, kako smo igrali trebamo biti zadovoljni i osvojenim bodom..Ljudi su bili bolji, dok nismo poveli, oni su se povukli i mi smo dominirali igrom a nakon gola, mi smo se povukli...Lose....A Slovacka ne bi trebala da predstavlja problem kod kuce...

VL
DU
Deleted user
10:55 14.10.2019.

Konacno se vidjelo da Kovacic nije igrac za Reprezentaciju kao ni Petkovic,ma sta ko mislio o njima .Ruku na srce kao doprvaci svijeta trebali smo prosetati ovom grupom, koja nije ni bila teska a mi cekamo sta ce se dogoditii na Rujevici.Sramota.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.