Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRKO NOVOSEL:

Ne smije se dopustiti da Giriček blokira klub!

Gordan Giriček
Borna Filic/PIXSELL
02.08.2014.
u 23:00

– Kako je uopće moglo doći do toga da Giriček blokira klub koji mu je omogućio milijunske zarade u NBA ligi

Puno se neshvatljivih poteza napravilo u posljednjih 15 godina u nekoć velikom europskom košarkaškom klubu kao što je to kroz povijest Cibona uvijek bila.

Mirko Novosel, otac nekad velike Cibone, nikako ne može shvatiti kako se moglo dogoditi da se na Fibinoj listi onih koji blokiraju klub nađe i dijete kluba Gordan Giriček.

– Kako je uopće moglo doći do toga da Giriček blokira klub koji mu je omogućio milijunske zarade u NBA ligi. Pa to je nevjerojatno. Za mene su to neshvatljive stvari, baš kao i aranžman s još jednim igračem s te liste Goranom Vrbancom koji je svoje godine u Ciboni proveo bez bitnijeg učinka, doduše i zbog ozljede – ističe Mirko Novosel.

>> Sportski direktor Cibone bit će Aco Petrović, a ne Sesar

Komentara 10

TH
than
00:37 03.08.2014.

Giricek ocito blokira, jer je ostao bez para... Inace ne bi blokirao, jer ta cifra je sica u odnosu na ono sto je zaradjivao. Da ima para, stavio bi to na led i cekao da mu se isplati kada se bude moglo... Eto.

Avatar cluesblues
cluesblues
02:54 03.08.2014.

giriceka je vlastita zena morala tuziti i preko suda traziti da placa alimentaciju za dijete - eto kakav je to lik…onda se moze mislit kolko mu je bitna cibona kad ga nije briga niti za vlastito dijete…nula od covjeka, bio i ostao...

Avatar cuckoo
cuckoo
03:37 03.08.2014.

Ne razumijem? Novosel misli da su mu dali više nego su trebali ili šta? A čemu služe ugovori nego tome da obje strane budu zadovoljene?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije