Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brojni se uplašili

Ne radi nam to, Dani! Olmo zabrinuo fotografijom iz postelje s maskom za kisik

Dani Olmo
Foto: instagram.com/daniolmo7
1/3
15.07.2020.
u 11:14

Sjajni je Španjolac naknadno zabrinute obožavatelje umirio fotografijom koja je objasnila situaciju

Dani Olmo, fantastični 22-godišnji španjolski veznjak kojeg će navijači Dinama zauvijek nositi u srcu s obzirom na to da je pri svakom nastupu 'ginuo' za modri dres, u utorak je silno zabrinuo tisuće svojih obožavatelja jednom nespretnom objavom na Instagramu.

Naime, Olmo se fotografirao u postelji s maskom za kisik, što je, nažalost, u ova nesretna vremena odmah asociralo na bolest koja svakodnevno odnosi živote.

Ne čudi jer su takve fotografije od ožujka naovamo postale svakodnevica, no srećom, Olmo je zapravo nehotice zavarao preko 130 tisuća svojih pratitelja.

Foto: https://www.instagram.com/daniolmo7

Tri sata kasnije je novom 'pričom' na toj društvenoj mreži pojasnio da se u tom trenutku nalazio u komori, na terapiji kisikom, te da je potom dan nastavio kod fizioterapeuta kako bi se osvježio uoči izazova koji ga očekuju.

A ispred Olma je završnica Lige prvaka, četvrtfinalni ogled protiv madridskoga Atletica, momčadi koja je toliko neugodna da je ove sezone uspjela izbaciti Liverpool iz natjecanja.

Podsjetimo, bundesligašku sezonu je s Leipzigom završio na željenom trećem mjestu, na poziciji koja i naredne sezone vodi u Ligu prvaka, te se pritom proslavio i nekim ključnim pogocima.

Primjerice, zabio je oba gola u 2:1 pobjedi na gostovanju kod Hoffenheima, a kao strijelac je bio uspješan i samo dva kola ranija na gostovanju kod Kölna.

Iz tog su razloga talijanski mediji naveli kako će ga Milan ponovno pokušati angažirati ovoga ljeta, što neće biti jednostavan zadatak budući da je Leipzig u njegov ugovor ugradio klauzulu od 80 milijuna eura.

Foto: https://www.instagram.com/daniolmo7
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije