Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN STRINIĆ:

Ne poznajem Kukoča pa ne znam ni je li najbolji lijevi bek

Ivan Strinić
Sanjin Strukic/Pixsell
08.10.2014.
u 19:45

- Nikad nisam s njim igrao - rekao je Strinić.

Tonći Kukoč, 24-godišnji igrač CSKA iz Sofije, još je jednom poručio izborniku Niki Kovaču da je on "najbolji lijevi bek" i da zaslužuje poziv u reprezentaciju, ali njegov istup nije ni najmanje dojma ostavio na Ivanu Striniću.

- Ne poznajem ga baš dobro. Nikad nisam s njim igrao, a nisam ga ni gledao da bih mogao komentirati je li on najbolji lijevi bek u Hrvatskoj - rekao je lijevi bek reprezentacije.

Možda izbornik Kovač svejedno da jednom priliku upornom i žestokom Kukoču, ali onda će morati opravdati sve riječi koje je izgovorio posljednjih mjesec dana o svojim mogućnostima, ali i nemogućnostima konkurenata na poziciji koju i sam igra.

>> Tonći Kukoč: Ne poznajem nikakve Miliće i piliće. Ja sam najbolji lijevi bek

Komentara 4

LI
list68
06:52 09.10.2014.

Strinić je trenutno najbolje rješenje za tu poziciju, a napadaju ga od poćetka, zna se po ćijem nalogu. Šuker je"kao čovjek nula", a ispada i smiješan, iza leđa mu se i "stvarni šef" Hrvatskoga nogometa smije, a o drugima da i ne pričam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije