Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besek o Belupu

'Ne mogu zabiti iz igre, pa glume padove u 16 metara'

'SPORT- 11.07.09., Cakovec, Hrvatska-  Medjunarodni turnir kup grada Cakovca. NK Varteks-NK Sloboda Tuzla. Drazen Besek, trener NK Varteksa, temperamento je vodio utakmicu i vikao na igrace. Photo: Vj
'Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji l'
09.12.2009.
u 09:05

Vrlo se lako moglo dogoditi da se za današnju utakmicu protiv Slavena Belupa, u rubrici "nedostaju" nađe i ime trenera krojača Dražena Beseka. Viroza ga je odvojila od treninga, ali će danas ipak biti na klupi.

– Temperatura je nestala, još me samo boli glava. Ali važnije je da su svi igrači zdravi – kaže Besek.

Prednost od 4:1 iz prve utakmice sugerira nešto laganiji posao u današnjem uzvratu.

– Ne ponavljam uzalud nekoliko posljednjih dana da moramo ozbiljno ući u tu utakmicu. Ne vjerujem da nas gosti mogu iznenaditi kao mi njih prije dva tjedna. No, ne smijemo si dopustiti luksuz opuštanja – smatra Besek.

Farmaceuti se uvijek dobro osjećaju u Varaždinu. Zbog blizine gostovanja očekuju se i brojni navijači iz Koprivnice. Strateg Varaždinaca zna odakle prijeti najveća opasnost.

– Jurnut će Slaven od prve minute. Igrat će najviše na prekide u zoni udarca. Nadam se da neće provocirati padovima u kaznenom prostoru. Jedna takva bravurozna akcija donijela im je počasni pogodak u prvom susretu. U posljednje dvije utakmice nisu nam uspjeli zabiti gol iz igre. Sigurno će zbog toga biti pod pritiskom – ironično je rekao Besek.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije