Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blackburn

Ne bude li igrao, nezadovoljni Kalinić na ljeto želi otići

Nikola Kalinic Clichy
Pixsell
06.04.2011.
u 13:59

Hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić nije zadovoljan statusom koji ima u engleskom premijerligašu Blackburnu.

Stasiti Solinjanin stoga će na ljeto zatražiti razgovore s čelništvom Roversa oko njegove budućnosti na Ewood parku.

Kalinić nije igrao ni sekunde u posljednje tri utakmice, a u subotnjem remiju s Arsenalom nije bio ni na klupi.

- Sviđa mu se u Blackburnu i želi pomoći klubu da izbori ostanak u Premijernoj ligi, no ako se njegov status ne popravi do ljeta, razmislit ćemo o odlasku - istaknuo je Kalinićev menadžer Tomislav Erceg.

Kalinić je u Blakcburn došao 2009. godine za 6 milijuna funta, a ugovor mu traje do lipnja 2013. godine.

Komentara 4

NI
nindža
14:23 06.04.2011.

penalinić

DU
Deleted user
17:46 06.04.2011.

A gdje bi on to mogao otići i biti standardan u prvoj postavi ? Jedino da se vrati u Hajduk gdje je samo padao i glumatao te tako iznuđivao penale koje je sam i izvodio te tako bio \"prvi topnik\" lige. Englezi su popušili s njim i sad ga pokušavaju nekom uvaliti . Teška prevara od igrača a Bilić ga stavlja u prvu postavu protiv Gruzije kao i Dujmovića i Strinića ......rezultat znamo .

Avatar Idler 3
Idler 3
18:46 06.04.2011.

Sad je na vidjelo izbilo ono kaj sam napisal za zadnju tekmu repke. Nisam od onih koji buju pljuvali bilo kojeg našeg igrača koji igra vani al Kalinić jednostavno nije igrač za repku. Ispod je lijepo napisano vezano za tekmu s Guzijom, a to sam isto ja spomenul. Želim mu sreću i u sadašnjem i u budućem klubu al nije mu mjesto čak nit među dvadeset u repki !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije