Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRO COP UOČI POVRATKA U JAPAN:
Povratak na članak

Ne borim se radi novca, nego zato što i dalje u tome uživam

- Mnogim poznatim borcima znalo se dogoditi da pod stare dane žele zaraditi crkavicu, no ja se nikad ne bih išao tući za šaku dolara na račun stare slave a da nisam spreman, jer to bi bila sportska prostitucija. Ne borim se zbog novca, jer sam zaradio dovoljno, nego zato što to volim.

Komentari 5

Avatar mojrodjo
mojrodjo
19:29 20.09.2016.

Nemoj im se nista opravdat sta te briga ko sta misli. Mi koji volimo taj sport mi te gledamo,navijamo za tebe kad god treba,vecinom oko jutra. SRETNO MIRKO CRO COP,osvoji Japan ponovo.

VL
TA
taxiico
20:10 19.09.2016.

to je baš lijepo. i zasluzio si da uzivas. Mirko i Ivica su rijetki primjeri u sportu. većina kalkulira pa odlaze na vrhuncu da bi ih kao takve svijet upamtio ali ovo je pravi primjer sportskog duha.

VL
TW
twins
15:36 19.09.2016.

Bravo za Mirka, velik borac i još veći čovjek, želim ti svu sreću na predstojećem turniru, a znamo da je ponekad i sreća itekako potrebna.

VL
OV
Ovozemaljski
18:29 19.09.2016.

Mirko legenda! Aj se i ti kandidiraj za predsjednika Sdpa, barem bi te svi slusali, inace high kick u glavu...

VL
GV
golub Vaso
14:39 20.09.2016.

znači riskira zdravlje zbog užitka, a ne novca??? možda za naivne organizira još nekoliko final fight priredbi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.