Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idu mu govori

NBA trener hrvatskih korijena oduševio sjajnim odgovorom na pitanje novinara

Gregg Popovich
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
17.04.2018.
u 13:53

Poznati trener hrvatskih korijena (baka mu je iz Hrvatske) već je ranije svojim govorima znao oduševiti.

Golden State Warriors povećali su prednost na 2-0 u seriji na četiri pobjede nakon što su sinoć u drugoj utakmici doigravanja Zapadne konferencije sa 116-101 kod kuće svladali San Antonio Spurse. 

Nakon utakmice, novinari su konstatirali da trener Spursa Gregg Popovich izgleda umorno te su ga upitali je li mu već dosta svega i razmišlja li o odlasku u mirovinu. Njegov odgovor mnoge je oduševio.

– Jesi li ti ozbiljan? Ovo je najlakši posao na svijetu! Otići ću odavde u privatnom zrakoplovu, ništa neću platiti, besplatno je. Znate koliki je to zrakoplov, baš veliki... Još imaju i hranu unutra, koja je također besplatna. Kad sam s njim stigao ovamo, smjestili su me u vrhunski hotel, ni za to nisam dao ni centa. Zatim sam otišao na utakmicu i dobio mjesto u prvom redu, i to za utakmicu NBA doigravanja! Pazite, čak ni karte nisam platio. Poslije utakmice obišao sam tri, četiri restorana... Večerao sam, otišao opet u hotel koji mi opet ništa nije uzeo, da bi me, poslije svega, ujutru čekao doručak... Zamislite – besplatan! Najgore u cijeloj priči jest da ću sad ipak morati sebi platiti ručak kad dođem doma. I kako da onda ne volim svoj posao?

Poznati trener hrvatskih korijena (baka mu je iz Hrvatske) već je svojim govorima znao oduševiti. Posebno kad je komentirao činjenicu da košarkašima trebaju motivacijski govori.

– Ljudi, molim vas. Za novac koji dobivaju, oni uvijek moraju biti spremni. Ako ste vodoinstalater i ne radite svoj posao, u budućnosti nećete imati posla. Zar vodoinstalateru treba motivacijski govor? Ako doktor napravi nešto pogrešno na operaciji, vjerojatno više neće biti doktor. Zbog čega bi onda košarkašima trebao motivacijski govor? Oni moraju dolaziti spremni na utakmice, to se zove zrelost. Pa to im je posao!

Komentara 15

Avatar Cokolinda
Cokolinda
14:42 17.04.2018.

Popovic jednom sam rece da je "ludi Srbin"! Inace veliki prijatelj sa Vladom Divcem i Zarkom Paspaljom...

DU
Deleted user
15:26 17.04.2018.

Portal je postao mjesto za iživljavanje i izbacivanje osobnih frustracija. Napred komšije besplatno je !

VL
vladicatea
19:35 17.04.2018.

On je sam za sebe rekao da je Srbin...zovite ga da mu kazete da nema pojma...:D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije