Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibona
Povratak na članak

Pogledajte zakucavanje Nika Slavice koje je oduševilo gledatelje i NBA skaute u Draženovu domu

Nik Slavica bio je najbolji na terenu, ubacio je 25 koševa, te imao devet skokova, pet asistencija i četiri osvojene lopte

Komentari 2

LU
lunar777
12:05 14.12.2016.

Veliki talent, raskoš.. nadam se da će se njegov razvoj nastaviti kao do sada.

VL
Avatar Maggy1103
Maggy1103
12:42 14.12.2016.

Sve je to lipo, al zašto za večernji, jutarnji i većinu drugih medija postoje samo nba, cedevita i cibona? šibenski klubovi kolo vode u a-1 ligi al se izjave njihovih trenera ne prenose, oni su nebitni za vas. Juniori idu u Tursku bez igrača Splita Mate Kalajžića. Ma tko ga j...? da idu bez Buljevića ili nekog iz Cibone to bi bila vijest za naslovnice? Ako se već igra jedinstvena A-1 liga podignite malo zanimanje i za druge klubove. Nije da nisu zaslužili. Jeb.,... nas s tom NBA a ljudima Šarić i Bogdanović iz paštete već iskaču!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.