Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNA ODLUKA
Povratak na članak

NBA prelomio: Nema više testiranja na marihuanu, igrači mogu slobodno pušiti

NBA košarkaši rijetko su suspendirani zbog marihuane u posljednje vrijeme. Naime, suspenzija od pet utakmica uslijedila bi tek nakon trećeg pozitivnog testa

Komentari 4

Avatar majkuvam
majkuvam
13:18 05.12.2020.

I bit će iznenađeni kada dođu kod nas na odmor pa nastave sa pušenjem...

VL
DU
Deleted user
12:35 05.12.2020.

Haha smijurija, dajte vec jednom dopustite i dopinge i bok. Ionako se samo pare gledaju, koga hbe za dopinge il nesto drugo.

VL
RO
roland
10:57 05.12.2020.

U NBA je suspenzija 5 utakmica, nakon trećeg pozitivnog testa, a vaterpolist Nikša Dobud je bio suspendiran 4 godine! Čudni kriteriji u odmjeravanju suspenzije.

VL
RO
roland
10:48 05.12.2020.

Jedan naš vaterpolista zbog toga je u karijeri postigao puno manje nego što je objektivno mogao. Pitanje: "Što ako prometna policija, u SAD-u, testiranjem utvrdi da je vozač pozitivan na marihuanu"? Naime, rješenja trebaju biti cjelovita.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.