Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Netsima pripala bitka blizanaca, Bogdanović ponovno odigrao odličnu utakmicu!

Brook Lopez
Reuters/PIXSELL
07.04.2015.
u 08:43

Naš reprezentativac u pobjedi 106:96 zabio je 15 za 30 minuta na parketu, uz šut 6-13. Dodao je i pet skokova, tako da se njegova večer može proglasiti iznimno uspješnom

Mirovala je NBA liga jer odigrala se samo jedna utakmica, ali iznimno vrijedna jer naš Bojan Bogdanović i njegovi Brooklyn Netsi napravili su pobjedom od 106:96 nad Portland Trailblazersima veliki korak prema doigravanju.

Naš reprezentativac zabio je 15 za 30 minuta na parketu, uz šut 6-13. Dodao je i pet skokova, tako da se njegova večer može proglasiti iznimno uspješnom. No ni blizu kao kod junaka pobjede Brooka Lopeza, koji je zabio 32 poena i dodao devet skokova, a sve to svom bratu blizancu Robinu s druge strane. Istodobno, Portlandov Lopez nije briljirao, imao je svega osam poena i sedam skokova.

Osim Brooka, vratio se u formu Deron Williams i zabio 24, uz deset asistencija. A sjajan je svakako bio i Young s 20 poena. Kod gostiju 36 je zabio Lillard, 17 Leonard i 15 McCollum. Ostatak momčadi nije se baš proslavio i za Portland je to 27. poraz u 77 utakmica te su na četvrtom mjestu Zapada, s tim da i Clippersi i Spursi imaju više pobjeda pa bi već za 24 sata Trailblazersi mogli pasti na šestu poziciju. Još donedavno bili su u borbi za drugu.

Što se Netsa tiče, sedmi su na Istoku s omjerom 36-41 i nisu im ni Bucksi na šestom mjestu nedostižni jer imaju samo dvije pobjede više, a pet je utakmica do kraja regularnog dijela sezone. A sve to postigli su sa sedam pobjeda u posljednjih osam susreta i jedini poraz uslijedio je protiv Hawksa. Njih žele izbjeći pa ne smiju biti osmi, ali na drugom mjestu je Cleveland i to isto neće biti lak zadatak. No uz ovakvog Lopeza i Younga sve je moguće, Cavsi pod košem nisu tako jaki kao Hawksi.

>> Rudež ubacio 9, a Bogdanović 3 koša u pobjedama Indiane i Brooklyna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije