Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

LeBron ponovno koban za Bullse, Clippersi dominirali protiv Spursa

NBA
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
19.02.2016.
u 08:54

Cavaliersi su pobijedili Bullse 106:95, a Clippersi Spurse 105:86

Stanka povodom All Star vikenda završila je u NBA ligi i tri su se utakmice odigrale sinoć, od čega dva velika derbija. I u tom traženju ritma nakon mirovanja od tjedana dana domaćinima je bilo lakše, zagrijala ih je publika.

Tako su LA Clippersi pobijedili San Antonio Spurse čak 105:86 i nanijeli im tek deveti poraz u sezoni. Sjajan je bio Chris Paul s 28 poena i 12 asistencija, a pridodali su mu se Jamal Crawford s 19 poena te nevjerojatni DeAndre Jordan s devet poena i čak 17 skokova. Kod Spursa nitko baš nije bio raspoložen te se u takvoj situaciji sa 14 poena istaknuo Tony Parker.

Na kraju priče, ova utakmica je dokaz da San Antonio nije baš najsretniji kad igra s Clippersima, tako su ih prošle sezone i izbacili u doigravanju nakon onog koša Chrisa Paula u zadnjoj sekundi sedme utakmice. Ove godine bi se mogli izbjeći u prvoj rundi doigravanja jer dok su Spursi drugi (45-9), Clippersi su četvrti (36-18).

Nešto napetije bilo je u Clevelandu između Cavaliersa i Bullsa, no ne toliko da bi navijači domaćih grizli nokte prije konačnih 106:95. LeBron James (25p, 9a, 9s) i društvo bili su prejaki za goste s kojima posljednjih godina imaju žestoke dvoboje, ali uvijek nekako u njima na kraju izađu kao pobjednici. I uvijek nekako Derricku Roseu leži igrati s njima, zabio je 28 i imao sedam skokova, samo što drugi nisu bili na razini. Bit će bolje kad se vrati ozlijeđeni Jimmy Butler.

Ovim porazom Bullsi su se učvrstili na osmoj poziciji Istoka (27-26) i pratnja je opasno blizu jer Detroit ima 27-27 omjer, a tu su i Washington (24-28), Orlando (23-29), ali i New York može opet imati seriju pa njihovih 23-32 u konačnici postanu pozitivniji... Ali treba znati i da sedmi Charlotte ima 27-26, šesta Indiana je na 28-25 i peti Miami na 29-24. Jako napeta utrka na Istoku.

REZULTATI:

Washington Wizards - Utah Jazz 103:89
Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls 106:95
LA Clippers - San Antonio Spurs 105:86

>> Zapad bolji od Istoka, Westbrook ponovno MVP, a Bryant dobio ovacije

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije