Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrao i Dukan

Zubac odličan u pobjedi Lakersa nad Golden Stateom

18.09.2015., Francuska, Lille, stadion Pierre Mauroy - EuroBasket 2015, Juniorska All Star utakmica U18.  Ivica Zubac. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
12.07.2016.
u 09:25

Duje Dukan nastupio je za Sacramento Kingse u 66-70 porazu od New Orleans Pelicansa.

Mladi hrvatski centar, 19-godišnji Ivica Zubac postigao je devet koševa (šut za dva 3-3, slobodna bacanja 3-4) uz pet skokova i dvije blokade za 19:52 minuta provedenih u igri u trećoj pobjedi svojih Los Angeles Lakersa na ljetnoj NBA ligi u Las Vegasu, Lakersi su u ponedjeljak sa 78-65 svladali Golden State Warriorse.

Lakersi su na ovogodišnjem "draftu" izabrali Zubca kao ukupno 32. izbor, a naš je mladi centar startao u početnoj petorci u sve tri dosadašnje utakmice.

Duje Dukan nastupio je za Sacramento Kingse u 66-70 porazu od New Orleans Pelicansa, on je za 10:25 minuta provedenih u igri promašio dva šuta za tricu, te sakupio dva skoka.

Dukan je prošle sezone odigrao jednu utakmicu za Sacramento Kingse, a početkom ovoga mjeseca momčad ga je otpustila s aktivnog rostera.

 

Komentara 1

GU
General_U
14:20 14.07.2016.

odličan je maali hercegovac bit ubrzo najbolji hrvatski centar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije