Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLEGIJALNOST

Navratilova podržala najavu Murraya da tenisači idu u štrajk

Martina Navratilova
Reuters
23.09.2011.
u 18:08

Zgusnut raspored sve je teži problem tenisačima pa su najavili štrajk.

Nakon što je Britanac Andy Murray nedavno najavio da bi tenisači mogli stupiti u štrajk ne udovolji li se njihovim zahtjevima za skraćivanje kalendara i povećanje stanke između sezona, potporu mu je pružila i legendarna češko-američka tenisačica Martina Navratilova, osvajačica 18 Grand Slam naslova u pojedinačnoj konkurenciji.

- Ako je štrajk jedini način i budu li vrhunski tenisači dovoljno složni, neka to naprave. Bez vrhunskih tenisača tenis ne bi bio više tako atraktivan, pa bi autoriteti morali poslušati igrače. Oni se već dugo žale zbog toga, ali dosad ništa nije poduzeto. Pa tenis je, pogotovu muški, jedini sport u kojem praktički nema odmora. Mogućnosti ozljeda su veće i karijere kraće traju - kazala je Navratilova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije