Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Rakitić

''Navijat ću za Olu i Pranjića, ali United će ih izbaciti''

'Schalke\'s Ivan Rakitic (C) fights for the ball with Bayern\'s Ivica Olic (L) and Philipp Lahm (R) during the German Bundesliga soccer match FC Schalke 04 vs FC Bayern Munich at Veltins Arena stadium
'A3730/_Federico Gambarini/DPA/Pi'
06.04.2010.
u 11:52

Na kraju je Felix Magath stradao od svog navodnog oružja. Optuživalo se trenera Schalkea da je bušenjem uništio travnjak u Gelsenkirchenu, kako Schalkeovi suparnici ne bi mogli razviti igru.

Ali u meču godine s Beyernom taj je loš travnjak odveo Schalke u poraz!

– Ma to o terenu su prazne priče. Teren je nešto lošiji zbog duge zime, nije se mogao izvući van, na svjetlo, i to je smetalo travi. A uvjeti za igru isti su svima – kaže Ivan Rakitić i o porazu od Olića dodaje:

– Nismo igrali dobro i izgubili smo važne bodove. Ipak, ništa još nije gotovo, i Schalke i Bayern igrat će još po pet jakih utakmica. Istina, Bayern je sad u maloj psihološkoj prednosti, poglavito zato što je preuzeo vrh, ali sve je do kraja moguće.

Je li u Gelsenkirchenu velika tuga nakon poraza?

– Nije sramota izgubiti od Bayerna koji je najbolja momčad u Njemačkoj. Jasno je da smo očekivali više, ali što sad, nema predaje! Pokušat ćemo se u tih pet utakmica vratiti na vrh – kaže Rakitić, koji je igrao svih 90 minuta.

Ivica Olić asistirao je za drugi Bayernov pogodak, a Danijel Pranjić ušao je u igru u 68. minuti. Na izlasku s travnjaka, Olić je po glavi prijateljski pogladio Rakitića, koji mu je poželio sreću u Ligi prvaka u Manchesteru, ali...

– Želio bih da naši dečki Olić i Pranjić idu dalje, ali u polufinale će Manchester!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije